ČOLAK SE OGLASIO DIREKTNO IZ ŠIMANOVACA: Otkrio koga je sačekao na kapiji, a OVO je PRAVI RAZLOG napuštanja rijalija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak se oglasio nakon što je napustio Zadrugu.

ČOLAK SE OGLASIO DIREKTNO IZ ŠIMANOVACA: Otkrio koga je sačekao na kapiji, a OVO je PRAVI RAZLOG napuštanja rijalija! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Bane Čolak je danas napusti "Zadrugu" nakon što je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je glasilo da Bane napušta rijaliti zbog zdravstvenog problema(detaljnije pogledajte OVDE)

Sada se Bane Čolak oglasio na svom Instagram profilu uz emotivan snimak iz Šimanovca te sa fanovima podelio njegov susret sa Ivanom Krunić.

- Dugari zbog zdrvstvenih razloga sam morao da napustim Zadrugu...Hvala vam svima na podršci i svemu za ovih 5 meseci...Ako saniram povredu možda se ponovo i gledamo. Hvala Velikom šefu i šefici na svemu i naravno mom anđelu koji nije spavao sve ovo vreme. Volim vas - napisao je Bane Čoloak

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saja

03.02.2022 01:06

Tačno je da nije spavala, ali ,samo stobom.

Gry

03.02.2022 06:30

Sada sam se stvarno potresao.

Nadica

04.02.2022 20:29

Ova devojka nije normalna - lepa, talentovana, fina.., a zaglavila sa ovim zlim i "prelepim" picopevcem.Trebalo je roditelji da joj omoguće psihoanalitičara, dok je ovaj smarač iz Užica u Zadruzi!!!