DENIZ DEJM ORALNO ZADOVOLJILA ZOLU PRED MILIONIMA: Dobila novu titulu GLAVNE GUTAČICE, Čoliću svanulo nakon njenog posla! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm nije marila što je u trenutku gleda milionski auditorijum, jer je na to navikla, pa je odlučila da počasti Lazara Čolića Zolu oralnim zadovoljavanjem.

DENIZ DEJM ORALNO ZADOVOLJILA ZOLU PRED MILIONIMA: Dobila novu titulu GLAVNE GUTAČICE, Čoliću svanulo nakon njenog posla! (VIDEO)

Foto: prinskirintviter

Prošle noći u Zadruzi održana je još jedna žurka, tokom koje su se dešavale razne situacije, a neke su bile i goruće o kojima će se definitivno pričati. Jedna od glavnih aktera prošle noći bila je slovenska učesnica Deniz Dejm, koja je već poznata po tome da joj čvrst i stabilan moral nije jača strana. Deniz je odlučila da se nakon brutalnog intimnog odnosa sa Stefanom Mihićem oproba i kao glavna gutačica, ali ovog puta joj je igračka bio Lazar Čolić Zola

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm i Lazar Čolić Zola

 

Njih dvoje su se osamili u sobi za izolaciju, gde su započeli vrelu akciju, a Čolić nije mogao da dođe sebi od sreće. Ovo mu je ujedno i prvi intiman odnos nakon što je Miljana Kulić njegova sad već bivša devojka napustila rijaliti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Mihić i Deniz Dejm

 

Komentari su se usijali na Tviteru, jer su svi ostali šokirani, ali najjača slika je reakcija Zole koji se veselio kao malo dete kada dobije slatkiš. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
mm

02.02.2022 13:02

denis nisi pri sebi pa gde sa najvecom bagrom

Odgovori 4 13
Nedja

02.02.2022 13:21

Ovo mi više liči na glumu.

Odgovori 11 8