NAKON PSIHIJATRIJE I TUŽILAŠTVA POSVETILA ČORBI PESMU? Procurio snimak Teodore Bilanović sa nastupa, pevala BIVŠEM i MAJI MARINKOVIĆ? (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Bilanović je nakon torture koju je preživela od svog bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbe, počela da nastupa po klubovima, a mnogi su za snimak koji je objavila pomislili da je posvetila Čorbi i Maji Marinković.

NAKON PSIHIJATRIJE I TUŽILAŠTVA POSVETILA ČORBI PESMU? Procurio snimak Teodore Bilanović sa nastupa, pevala BIVŠEM i MAJI MARINKOVIĆ? (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos bivših zadrugara, ali i bivših partnera Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe je sve zategnutiji, toliko da su stigli i do suda.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora Bilanović na odeljenju psihijatrije

Naime, kako smo prenosili Teodra je završila na odeljenju psihijatrije nakon psihičkog zlostavljanja Čorbe, a potom ga je i tužila, te je on po izlasku iz rijalitija ''Zadruga'' dobio zabranu prilaska bivšoj devojci, a o daljem toku slučaja odlučiće tužilaštvo.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Republika.rs

Teodora Bilanović i Čorba na sudu

Iako su mnogi mislili da je Bilanovićeva u potpunosti pala u depresiju i povukla se u sebe, ona je rešila da dokaže da stvari stoje drugačije. Naime, ona je na svom Instagram profilu snimala lajv u kom se vidi da nastupa u jednom klubu, nasmejana i raspoložena, očigledno rešena da svoj život nastavi bez osvrtanja na prošlost i Čorbu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabilanovic

Teodora Bilanović na nastupu

Međutim, kada je zapevala pesmu ''Krivi spoj'' mnogi su pomislili da ju je posvetila Čorbi i njegovoj drugarici Maji Marinković, sa kojom je bio intiman dok je bio sa Teodorom u vezi, a sudeći po načinu na koji ju je pevala i doživela, jasno je da još uvek nije u potpunosti presekla i zaboravila bivšeg dečka. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabilanovic

Teodora Bilanović peva

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jaca

27.01.2022 10:22

groyna je patetise nebitno nikad mi se nije svidjala

Marko

27.01.2022 12:55

@jaca - Mama Jadranka, ti li si?

tom

27.01.2022 19:27

@jaca - koje gluposti Cura kako treba pametna lepa obrazovana !!!

elena

28.01.2022 08:04

ma vidi se da i ona glumata nebitno je kome se svidja a kome ne