MOJA ŽENA ČUVA DVOJE DECE, ČISTI, SPREMA, SVE SAM IMAO NA TACNI! Gruja pokušao da se OPERE od JAVNE PREVARE, zadrugari ŠOKIRANI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja progovorio je o detaljima braka sa suprugom Ljiljanom, koju je prevario u rijalitiju sa Milanom Mimom Šarac.

MOJA ŽENA ČUVA DVOJE DECE, ČISTI, SPREMA, SVE SAM IMAO NA TACNI! Gruja pokušao da se OPERE od JAVNE PREVARE, zadrugari ŠOKIRANI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

On je istakao da su njihovi odnosi zahladneli i pre ulaska u "Zadrugu", ali da je vreme provedeno sa Mimom presudilo.

- Moja žena je najbolja žena na svetu. Zbog korone i svega, ja sam krenuo da radim i drugi posao. Retko smo se viđali, ona je sa decom po ceo dan. Ja jedan posao, drugi posao, i kad smo zajedno, nismo imali vremena za sebe. Zato sam se ja pogubio i uspeo sa Mimom da osetim to što sam osetio. Kad sam osetio da se lomi, ja sam hteo da razgovaram, sve se nastavilo, sad je kasno, napravljena je greška, nema nazad. Mogu da se izvinjavam njoj, porodici, ali od toga nema ništa - pričao je on i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Mima

 

- Ja svoju suprugu nisam video 4 i po meseca, jednostavno, Mima je tu, nju gledam. Nadam se da će mi saveti što pre doći iz d*peta u glavu, da ne razmišljam više o Mimi, ali trenutno je i dalje fokus ovde. Jednostavno, odaljile su me okolnosti od supruge. Ja sam sa svojom Ljiljom na početku provodio po 24 sata zajedno. Ona čuva dvoje dece, sprema, čisti, sve sam imao na tacni, ali to je koštalo toga da nemamo vremena za nas dvoje, a ja sam ovde bio fokusiran 24 sata na nekog, desilo mi se šta mi se desilo. To je to - ispričao je Gruja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

23.01.2022 12:54

Ponaša se kao da je drogiran. Ostavio decu sa suprugom pa spava sa nemoralnom švalerkom.

gege

23.01.2022 14:01

hhahahaha pacijent, hteo si leba bez motike