ISPLIVALI ŠOK DETALJI UGOVORA STEFANA KARIĆA: Zadrugar otkrio da ne koristi zajednički WC, a OVO je RAZLOG!

Autor:

Zadruga

23.01.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" se povela priča oko ugovora koje takmičari imaju u ovoj sezoni, pa je Stefan Karić otkrio detalj koji dosad nije bio poznat.

ISPLIVALI ŠOK DETALJI UGOVORA STEFANA KARIĆA: Zadrugar otkrio da ne koristi zajednički WC, a OVO je RAZLOG!

Foto: printscreen/pinktv

Naime, je otkrio da ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić

 

Podsetimo, nedavno se pričalo i o njegovom kršenju ugovora u "Zadruzi".

Marko Đedović je, naime, tad upozorio zadrugare da im je bolje da poštuju pravila kako ne bi napustili rijaliti bez honorara.

- Kažem Anđeli neće ti niko doneti honorar kad izađeš. Namerno nas puštaju da se opustimo. Videćete na žiro računima da vam nisu istolerisane sve stvari za koje ste mislili da jesu. 80 odsto ljudi je prošle godine izašlo bez dinara, neki i u dugovima. Ne zanosite se da vas neće kazniti što duže spavate jer imate neku priču. Ša je ovde imao priču, pa je izašao sa nulom, prema tome ne zanosite se. Druže imaš ugovor. Gledam ove budaletine koje se zanose kao imaju priču, pa duže spavaju. Imao je i Ša, pa nije spavao i izašao je sa nulom. Videćete sve na kraju. Zvali su me neki zadrugari da im pozajmim 100 evra posle prošle sezone. Miljana je kažnjena 50 hiljada evra, zbog nepoštovanja sastanaka, spavanja, fizičkog kontakta. Kad se sve sabere bilo je 50 hiljada evra. Sve što su radili to su platili - rekao je tom prilikom Đedović, a zatim otkrio da je zbog Stefana Karića dolazila policija prošle sezone:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić

 

- Nepoštovanje svega i svačega. Psovanje produkcije, pozivanje policije da reaguje. Policija vršljala dva dana tamo jer je on lupao gluposti. Vidiš kako je sad dobar, top za rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Rade

23.01.2022 10:13

Stefan se opametio. Prošle godine ništa nije zaradio. Još je ostao dužan pa došao da vrati tj. otplati dug. Ne isplati se biti buntovnik u tudjoj kući.

Odgovori 12 3
Gledaoci

23.01.2022 11:42

Kakve privilegije ,ko mu je otac ,krimos SRAMOTA.

Odgovori 11 2
Am

23.01.2022 11:50

A šta je ovdje šok (prena naslovu)? Ovo sve znamo odavno a hotel za higijenske potrebe prema dozvoli u Ugovoru koriste još Mića i Đedović. Jedino ko još bez dozvole koristi hotel je Car čije bahato ponašanje ako budu kažnjavali, morat će on da plati TV PINK-u. Izolacija je izgubila svrhu, Dalila spava u kući, boravi u kući, šminka se na svom krevetu ( svaki put kad je bila potrčko ), komunicira sa osralim zadrugarima...,

Odgovori 16 5
Vladica

23.01.2022 12:57

Nema pravila ni zakona. Kao na Divljem zapadu.

Odgovori 11 1