ANĐELO PRED ULAZAK PROGOVORIO O POZNANSTVU SA STEFANOM MIHIĆEM: Ima KONTAKTE, neću da lažem! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.01.2022

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je novi učesnik Zadruge, a pre ulaska je rešio da se osvrne na goruće teme u rijalitiju.

ANĐELO PRED ULAZAK PROGOVORIO O POZNANSTVU SA STEFANOM MIHIĆEM: Ima KONTAKTE, neću da lažem! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković je ušetao u studio u Šimanovcima i tako je zvanično potvrdio da je on novi učesnik "Zadruge", a nije se libio da na samom početku oplete po zadrugarima.

Na samom početku, Apolon sa Zvezdare je otkrio da li je u emotivnom odnosu, a potom i koja zadrugarka mu se dopada.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

- Slobodan, gde zauzet da ulazim u Zadrugu? Biću iskren dopada mi se Ana fizički, to je moj tip. Moram da kažem da mi se dopada Sanja, način na koji rezenuje, ima lep vokabular i izlaže lepo. Mislim da ona devojka priper da predrasude mogu da budu pogrešne - pričao je on.

Sedma sila je potom upitala Anđela ko mu se ne dopada, a on je odmag progovorio:

- Ne dopada mi se sve što je Dalila uradila, način na koji je uradila i sve nakon toga. Uradila je sve što bih mogao da osudim... Car se iz dana u dan menja, hoće da bude sa Dalilom, pa neće. Car i ja smo bili okej prošle godine. On je u dubini duše dobar dečko, nije kvaran, ali radi situacije koje dovedu do toga da to uradi - rekao je Ranković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

Anđelo je potom otkrio da poznaje Stefana Mihića već deset godina:

- Ja sam njega upoznao pre 10 godina, kad sam bio na Zakintosu. On je u to vreme stvarno bio neko ko je u tim mlađim danima, promoterskom svetlu, bio jako perspektivan i imao mnogo rezervacija. Nismo nas dvojica prijatelji, drugi put u životu smo se videli u Dubajiu kad sam ja izašao iz Zadruge. Ja sam tamo živeo i sve znam, sve što je tad rekao u Dubajiu, odradio je. Ima kontakte, neću da lažem... Kad smo išli na najluksuznija mesta on se ponudio, imao je kontakte. Mislim da je on pun pogodak za rijaliti, ali ja ne bih voleo da se moje učešće svede na to da me pljuju i vređaju - pričao je Ranković, a potom je otkrio i šta misli o Dejanu Dragojeviću:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

- Ja se pitam šta treba da bude sa glavom? Ljudi smo, praštaju se prevare, brakovi pucaju, imaš dete, kredit za stan... Šta treba da se dogovodi kad se preko puta dešava i da ti pređeš preko toga. Najveća katastrofa je za njegovu porodicu i najgore je što se samopovređuje - odgovorio je Ranković.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u narednom video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nedja

23.01.2022 10:41

Više puta je kazao: " neću da lažem". Znači sve ostalo je lagao.

Odgovori 10 1
mm

23.01.2022 16:16

neyanimljiv bio i ostao greska