CAR HOĆE DA SE POMIRI SA DALILOM! Bivši zadrugar izneo ŠOKANTNE detalje: Dragojevići su KOBNI po narod!

Autor:

Zadruga

17.01.2022

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić je sinoć zauvek napusio velelepno imanje, a sada je rešio da progovori o nekim nepoznatim detaljima.

CAR HOĆE DA SE POMIRI SA DALILOM! Bivši zadrugar izneo ŠOKANTNE detalje: Dragojevići su KOBNI po narod!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je zauvek napustio Zadrugu Bane Đokić, jer je izgubio u duelu sa Filipom Carem.

Baneta su svi upoznali kao sina vlasnika etno sela u kom su mnogi drugari pravili skandale dok nisu bili na velelepnom imanju, ali i kao pevača i prijatelja Tanje Savić.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Đokić

Bane se oglasio samo nekoliko sati po napuštanju velelepnog imanja i otkrio je sve detalje koji možda nisu bili poznati javnosti.

- Očekivao sam da ću ovoliko ostati. Nije bila gluma, prirodno sam se ponašao. Nemam ništa da dodam ili oduzmem. Trebalo je da budem oštriji, Dalila i Dejan su bili kobni po narod, nisam hteo da dolivam ulje na vatru - rekao je na početku za Puls, pa je otkrio i svoje mišljenje i skandaloznom snimku vrele akcije Stefana Mihića i Deniz Dejm.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Mihić i Deniz Dejm

- On mi se odmah pohvalio, jer smo krevet do kreveta. Posle su oni nastavili to da rade u garderoberu, ne znam da l se snimalo to. Nije to za pohvalu, a komentari po kući na tu temu su jezivi, nikoga nije bilo briga.

Bane se potom osvrnuo i na goreću temu Dalile i Dejana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Dejan Dragojević

- Mislim da Dalila Dejana vuče za nos, hoće da ga ponizi, pomirenjem je uspela. Znala je da će biti favorit za pobedu. Pričao sam sa Filipom u izolaciji, pomiriće se Filip sa njom. To se dešava vrlo brzo. Dalili baš smeta što su se Dragojevići pomirili. Dok su se oni grlili, ona je spavala... sve je tu jasno -  rekao je bivši zadrugar, a za kraj je komentarisao i vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

- Što se tiče Milice i Mensura, to je sve rijaliti priča. Milica je jako namazana klinka, ona je za svojih 17 godina prošla svašta. Sve je jasno, videli ste iz kakve porodice dolazi. Neke sa svojih 30 godina ne urade ono što je ona do sada. Mensuru se sviđa mala Ana, to se vidi. Desiće se nešto konkretnije, mada ni Ana nije bez iskustva - rekao je Bane, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading