PODNEĆU TUŽBU PROTIV TARE, ZGRANUTA SAM: Oglasila se sestra Nenada Aleksića Ša: TARA SVE LAŽE!

Autor:

Zadruga

22.01.2022

21:06

Nenad Aleksić Ša je javno tražio porodici da podnesu tužbu protiv Tare Simov, a sada se oglasila njegova sestra Sandra.

PODNEĆU TUŽBU PROTIV TARE, ZGRANUTA SAM: Oglasila se sestra Nenada Aleksića Ša: TARA SVE LAŽE!

youtube.com/Zadruga Official

Nakon jutrašnjeg skandala između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, oglasila se reperova sestra Sandra, koju su više puta pominjali u svojim svađama.

Sandra je ostala u šoku nakon što je videla Tarin napada na Nenada, što je potreslo i njegove roditelje Zorana i Ljiljanu.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov

- Te scene su me probudile jutros, bila sam jako besna jer to nije prvi put da se desilo sa njene strane, ta tolika agresija... Neša je moj brat, osoba koja nikada ne bi digla ruku na ženu, to je jasno, ali videli ste i sami situaciju i koliko to dugo traje. Ja znam konkretno za jedan slučaj, za to imam dokaze, slike, sve... Ne znam šta da vam kažem. Roditelji su u šoku, svi su u šoku. Zgranuta sam! Jeste, očekivala sam da će se se ovo izdešavati, ali iskreno i dalje sam zgranuta. Mislila sam da će se suzdržati toga bar da ga ne bije, ali tražiću tužbu. Hoću da moj brat izađe iz ovoga kao što jeste, kao čist čovek, da vrati svoju karijeru... - kaže Sandra za Pink.rs i dodaje:

youtube.com/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

- Čula sam se sa Ljiljom i Kizom, ljudi su u godinama, sekiraju se... Oni su tipovi ljudi, kao i svaki roditelji, koji su uvek na strani svog deteta. Nikada se neće umešati, nisu dobro zdravstveno... Gledaju sve, ali ne žele da se oglašavaju, Nenad ima mene, sestru, koja će uvek stati iza njega.

- Podneću tužbu protiv Tare, Neša se obratio u lajvu. Tara će biti tužena! Može ona da se raspravlja sa njim, ali istina će do kraja rijalitija izaći na videlo, dokazaće se sve što Neša priča, a što i ja sama znam. Apsolutno stojim iza svake njegove rečenice o tome šta je proživeo napolju od strane nje! Taru neću da pljujem, i ona je nečije dete – dete koje je krenulo stranputicom, ja sam majka i to vidim i znam. Neću ništa ružno govoriti o devojci koja ne zna gde se nalazi, gde je levo, gde je desno... Užas!

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Reperova sestra kaže da je svedočila brojnim svađama Nenada i Tare, ali nikada nije želela da zauzima strane, a takođe je i dodala da su Tarine tvrdnje da su njih dve zajedno želele da pošalju Nenada na lečenje kod psihijatra, lažne.

- Ja sam fer igrač u životu, sve to što su oni proživljavali napolju, a bilo je svega i svačega, realno sam gledala da ne stajem ni na čiju stranu. Postoji jako bitna stavka, Tara govori da smo se nas dve dogovarale da vodimo Nenada kod psihijatra – tada su se posvađali, ostavila mi je poruku... U tekstu nekom, poprilično dugom, napisala mi je kako se raspitala za psihijatra, da mu to treba, i ja sam bila u gužvi i napisala samo:“Važi“, ciničan odgovor, i odmah sam je nazvala i pitala šta se dešava, rekla je da joj pravi probleme. Nazvala sam i njega, ispričao mi je svoju stranu priče, rekla sam da ne želim da se mešam i raspravljam. Devojka je od 13. godine na ulici, izuzetno dobar manipulator, izmanipulisala je njim maksimalnom i igrala s emocijama. Najlakše je izmanipulisati čoveka, pa praviti ga psihijatrijskim slučajem. Kad god su joj trebale pare, on je trčao, donosio, odnosio... - završava Sandra, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

23.01.2022 18:34

smestaj te a on je kriv i ya ulayak vec se ukanalio