NIJE MI DOBRO, SAMO ŽELIM DA SAČUVA ŽIVU GLAVU: Dejanovom ocu se SLOŠILO kada je video krvavog sina, a evo šta je rekao za Dalilu!

Autor:

Zadruga

18.01.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Dragojević, otac Dejana Dragojevića, oglasio se kako bi prokomentarisao dešavanja sa proslave srpske Nove godine.

NIJE MI DOBRO, SAMO ŽELIM DA SAČUVA ŽIVU GLAVU: Dejanovom ocu se SLOŠILO kada je video krvavog sina, a evo šta je rekao za Dalilu!

Foto: Instagran.com

Nakon incidenta uoči proslave srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević razbio sebi glavu staklenom flašom, oglasio se i njegov otac Goran Dragojević.

Goran je istakao da se danima oporavljao od šoka kada je video traumatične scene svog sina, a rekao da je da se za sina brine, dok ga za snajku Dalilu ne zanima ništa.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Dragojević

- Nije mi dobro. Poslali su mi sliku, ostao sam u mestu, nisam mogao da verujem - rekao je Goran na početku, a je i otkrio da li je tačno da je Dejan ovo namerno uradio zarad novca.

- Priča gluposti. Kakvu smo mi to lovu osetili i nanjušili prvo mesto? Ja samo želim da Deki sačuva živu glavu. Kako bi njoj bilo da neko njen lomi ruke i glavu, kako bi se osećala? Ona nije normalna, to je budala, šta ona priča, napada ga bezveze - priča Dragojević besno, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading