NAKON SINOĆNJEG SKANDALA OGLASIO SE I VELIKI ŠEF: Dejana je SRAMOTA šta je URADIO!

Autor:

Zadruga

14.01.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević je tokom sinoćne žirke napravio lom i razlupao sebi glavu staklenom flašom, a sada se oglasio i Veliki Šef.

NAKON SINOĆNJEG SKANDALA OGLASIO SE I VELIKI ŠEF: Dejana je SRAMOTA šta je URADIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je sinoć razlupao sebi glavu nakon što je pobesneo zbog Filipa Cara i Dalile Dragojević, i hitno je prevezen u Urgentni centar kako bi mu sanirali povrede.

Dejan je poludeo kada je video Filipa i Dalilu da se svađaju, pa je od nemoći hvatao šta je stigao i lupao sebe u glavu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević krvav

Pink je sada objavio zvanično saopštenje od Velikog šefa:

- Dejan je noć proveo u apartmanu, gde je dobio stručnu pomoć, koju je inače pokušao da dobije. Ima tri kopče i izjavio je da se slučajno povredio, da mu to nije bila namera, kao i da ga je sramota što je to uradio i da se izvinjava - stoji u saopštenju, a prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (17)

Loading
Ona

14.01.2022 12:30

Dejan se jedino mora izvinjavati majci, bratu, ocu i sestru pored velikog šefa a sramota ga nemora biti zato što ga je navela ova Dalila na sve to. Tražim kao gledaoci diskvalifikaciju Dalila zbog neophodnog ponašanja prema Dejana.

Odgovori 125 37
Vlada

14.01.2022 12:40

@Ona - Dejan nije bolestan. On je omađijan. Ponaša se kao rob Dalilin. Ne gleda sebe i svoj život. Spreman je da se žrtvuje kao mudžahedini sa pojasom eksploziva. Samo gleda u nju. Drži u ruci flašu vode i stalno je nudi da malo popije kao da je ona malo dete. Bolje da namesti cuclu na flašu i da joj veže oko vrata.

Odgovori 20 8
Zana

14.01.2022 13:27

@Ona - Klinac. Nezreo. Bolid. Ne moze da prihvati cinjenicu da mu zena vise NIJE zena i da ona prema njemu nema vise nikakve obaveze ! N I K A K V E ! Obicna lencuga. Neradnik. Nesposobna za zivot kretencina koji bi lagodno da zivi tako sto bi mu drugi poklanjali, darivali, kupovali.

Odgovori 89 48
mila

14.01.2022 14:50

@Zana - Lično poznaješ Dejana ?

Odgovori 30 15