DALILA JE ZALJUBLJENA U CARA, A DEJANA BI DRŽALA KAO KUĆNOG LJUBIMCA: Osman Karić OŠTRO OSUDIO ljubavni trougao!

Autor:

Zadruga

17.01.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se oglasio kako bi prokomenarisao goruće teme u Zadruzi.

DALILA JE ZALJUBLJENA U CARA, A DEJANA BI DRŽALA KAO KUĆNOG LJUBIMCA: Osman Karić OŠTRO OSUDIO ljubavni trougao!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić je najpoznatiji rijaliti otac, jer svakodnevno obaveštava svoje fanoce na Instagram profilu o novim dešavanjima u Zadruzi, a redovno iste i komentariše.

Sada se oglasio za Pink.rs kako bi prokomentarisao odnos o kom bruji ceo region, trougao Dejan, Dalila i Car.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

- Dalila često kalkuliše, rekao sam već dosta puta. Jako je dobar rijaliti igrač, a koliko vidim igrač i u spoljnom svetu. Voli da dominira, da bude nekom bitna, a Dejan je u njenom životu jako bitan podanik, koga se neće tako lako odreći. Trenutno ima cilj da se suprostavi Dejanovim roditeljima, bratu i sestri. Gubitkom njega proradila bi joj sujeta, kompleksi, izgubila bi sebe. Dalila će se jedno vreme udaljiti od Dejana, samo radi jednog cilja. Cilja, da bi ušla ponovo u vezu sa Filipom Carem. U Cara je zaljubljena, jednostavno ona oduvek traži osobu poput njega, muškarca koji može da joj parira. Da može, bila bi u vezi sa Carem, a Dejana bi držala uz sebe vezanog na povodcu, kao kućnog ljubimca. Njena izjava, da bi ušla u vezu sa Filipom Carem samo da bi mu se osvetila i ostavila kao on nju, ta priča ne pije vodu, bar što se mene tiče. To je njena želja, a bacanje narodu i zadrugarima prašine u oči. Misli da će tom rečenicom zaobići hejt i negativna pitanja za crnim stolom. Dalila je što bi narod rekao "zmija u nedrima", opasna, hladna i jako otrovna - rekao je Osman, a potom se osvrnuo i na turbulentan odnos Tare i Ša:

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić

- Što se tiče Ša i Tare, ne bih mnogo komentarisao. Ša je ušao da bude Dejan Dragojević, što u ovom odnosu sa Tarom i jeste. Njegove muke se tek naziru. Videćemo da li će nadmašiti Cara kada su u pitanju povrede na licu - završio je Osman, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading