NISU TO ČISTA POSLA, IMA TU MAGIJE: Mina Vrbaški UBEĐENA da su Dragojevići OMAĐIJANI, a onda je spomenula i Mensura!

Autor:

Zadruga

16.01.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški je komentarisala novonastalu situaciju u Zadruzi, a onda se dotakla i bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića.

NISU TO ČISTA POSLA, IMA TU MAGIJE: Mina Vrbaški UBEĐENA da su Dragojevići OMAĐIJANI, a onda je spomenula i Mensura!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški je gostovala u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", pa je tako rešila da sumira zadrugasku nedelje, počevši od Dalile i Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mina Vrbaški

- Žao mi je, Dejan stvarno nije dobro. Kad digneš ruku na sebe, to je katastrofa, i znaj da ima neki problem kad je u stanju da otvori sebi glavu. Zbog koga? Ja sam i prošli put rekla, i dalje sam ubeđena da tu ima neke magije. Možda to ljudima smešno zvuči i misle da sam ja luda, ali meni nije jasno kako neko može da pređe njoj preko svega toga. Nisu to čista posla - priča Mina, a onda je potkačila Filipa Cara:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mina Vrbaški

- To je on, to je Filip. Meni je bilo normalno da će on da ode sa nekom drugom devojkom u krevet, kakva Maja... Ne volim da pričam o takvim ljudima, jer sam od njih dobila toliko uvreda, gade mi se da pričam o njima, ne znam šta bih drugo rekla za njega - kaže Mina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Na samom kraju se dotakla i svog bivšeg dečka Mensura Ajdarpašića i njegove veze sa maloletnom Milicom Veselinović.

- Kako ja ono kažem, boli i ne prolazi! Žalim ga, ne znam šta mu se dešava, ne znam šta će mu dete koje ponaša tako kako se ponaša. Neprijatno mi je kada ona upoređuje mene i sebe, kada govori kako će onda pokaže da nisu sve devojke kao Mina, a na kraju je pokazala da je i gora nego ja. Ne postoji u Beloj kući koja je za Mensura - zaključuje Mina, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading