DEJAN PRIREDIO DALILI HLADAN TUŠ: Prišla da mu se IZVINJAVA, on je odmah ODUVAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je ušla u garderober gde je bio njen bivši suprug Dejan Dragojević, pa je tako rešila da mu se izvini.

DEJAN PRIREDIO DALILI HLADAN TUŠ: Prišla da mu se IZVINJAVA, on je odmah ODUVAO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je u toku jučerašnjeg dana prišla bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću u garderoberu kako bi mu se izvinila za celokupni haos koji ga je dočekao po povratku na velelepno imanje, nakon skandala uoči proslave srpske Nove godine.

- Samo da ti se izvinim za Matoru. Jel možeš da se okreneš da ti se izvinim što sam napravila tu scenu - započela je Dalila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila se izvinjava Dejanu

- Ne smatram da sam kriva za dalje, hoću da se izvinim za ono što sam te napala i što sam te štipala. bila sam nervozna jer sam došla da se pozdravim, a ti si mi rekao dobar dan - rekla je i dodala da je Marko Đedović bio u pravu:

Trebalo je da kažem doviđenja i da odem, kao što mi je Đedović rekao. Izrevoltirao si me, zato sam to uradila, tako da izvini za sve to, eto - završila je Dalila.

- Dobro - odgovorio je kratko Dejan.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u naredmom video klipu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aurora12

17.01.2022 06:05

Dudlino navodno izvinjenje je cisto maltretiranje i psihicko nasilje nad ovim izgubljenim tipom. Neka porodica pod hitno njega izvede iz zadruge, dok ne bude prekasno. Ova zena je takvo zlo nevidjeno. Urnisace ga do kraja.

Odgovori 27 1
kole

17.01.2022 08:26

Dalilu štiti PRODUKCIJA , zašto , to nikome nije jasno !Žena koja je napravila sebe najvećom *urvom sveta , ponosno šeta zadrugom uz podršku voditelja !Dejana napadaju ,kao da je on preljubnik , izmišljajući lažne situacije.....

Odgovori 16 0
jasna

17.01.2022 10:22

ova laye cim yine satro iyvini nego se osude plasi usra skapirala da ga tako samo vuce do prvog mesta a to je strasno pa brye bolje da se iyvini