DEJAN PRIREDIO DALILI HLADAN TUŠ: Prišla da mu se IZVINJAVA, on je odmah ODUVAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.01.2022

06:15

Dalila Dragojević je ušla u garderober gde je bio njen bivši suprug Dejan Dragojević, pa je tako rešila da mu se izvini.

DEJAN PRIREDIO DALILI HLADAN TUŠ: Prišla da mu se IZVINJAVA, on je odmah ODUVAO! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević je u toku jučerašnjeg dana prišla bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću u garderoberu kako bi mu se izvinila za celokupni haos koji ga je dočekao po povratku na velelepno imanje, nakon skandala uoči proslave srpske Nove godine.

- Samo da ti se izvinim za Matoru. Jel možeš da se okreneš da ti se izvinim što sam napravila tu scenu - započela je Dalila.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila se izvinjava Dejanu

- Ne smatram da sam kriva za dalje, hoću da se izvinim za ono što sam te napala i što sam te štipala. bila sam nervozna jer sam došla da se pozdravim, a ti si mi rekao dobar dan - rekla je i dodala da je Marko Đedović bio u pravu:

Trebalo je da kažem doviđenja i da odem, kao što mi je Đedović rekao. Izrevoltirao si me, zato sam to uradila, tako da izvini za sve to, eto - završila je Dalila.

- Dobro - odgovorio je kratko Dejan.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u naredmom video klipu.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aurora12

17.01.2022 07:05

Dudlino navodno izvinjenje je cisto maltretiranje i psihicko nasilje nad ovim izgubljenim tipom. Neka porodica pod hitno njega izvede iz zadruge, dok ne bude prekasno. Ova zena je takvo zlo nevidjeno. Urnisace ga do kraja.

kole

17.01.2022 09:26

Dalilu štiti PRODUKCIJA , zašto , to nikome nije jasno !Žena koja je napravila sebe najvećom *urvom sveta , ponosno šeta zadrugom uz podršku voditelja !Dejana napadaju ,kao da je on preljubnik , izmišljajući lažne situacije.....

jasna

17.01.2022 11:22

ova laye cim yine satro iyvini nego se osude plasi usra skapirala da ga tako samo vuce do prvog mesta a to je strasno pa brye bolje da se iyvini