MOGUĆE JE POMIRENJE, SLAB JE NA NJU: Bruno žestoko OSUDIO Cara: Najbolje je da bude SAM!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Carev Bruno i žestoko je osudio svog najboljeg prijatelja zbog Dalile Dragojević.

MOGUĆE JE POMIRENJE, SLAB JE NA NJU: Bruno žestoko OSUDIO Cara: Najbolje je da bude SAM!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/whatsapp

Filip Car pokušava da osvoji bivšu devojku Dalilu Dragojević od kako mu je devojka Maja Marinković diskvalifikovana, a sinoć je u više navrata pokušavao i da porazgovara sa njom.

Carev Bruno se oglasio kako bi dao svoje mišljenje o Filipovom odnosu sa Dalilom, a onda je rekao i šta misli o njihovom pomirenju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Car i Dalila

- Definitivno je slab na na nju... Primećujem i ja tu ima nečega, jer je on neko ko se brzo zasiti i onda preseče, a sa njom je već dosta vremena prošlo a i dalje mu je interesantna. On je emotivna duša i čovek na prvom mestu, zato se i opterećuje njom i Dejanom, na neki način ga i dalje grize savest pa mislim da je sve to pomešano. Kaje se zbog načina na koji ju je ostavio, pa plus neka emocija i ovo je rezultat. Moguće da će doći do pomirenja, mogu sve da očekujem, iako mislim da bi mu najpametnije bilo da malo bude sam, da razbristri mozak od svega. Izludeće ga sve ovo, najbolje da bude ili sam ili da nađe neku treću - rekao je Bruno za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading