DEJAN PRETI DA ĆE DA SE UBIJE: Miljana VAN SEBE, zaputila se u ŠIMANOVCE da pomogne Davidu!

Autor:

Zadruga

15.01.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je rešila da pomogne Davidu Dragojeviću kako bi "izvadili" Dejana iz Zadruge.

DEJAN PRETI DA ĆE DA SE UBIJE: Miljana VAN SEBE, zaputila se u ŠIMANOVCE da pomogne Davidu!

Foto: printscreen/instagram.com/miljana_kulic_official

Nakon što je David Dragojević odlučio da ode u Šimanovce kako bi izvukao Dejana Dragojevića iz Zadruge, sada se oglasila i Miljana Kulić i otkrila da se i ona uputila ka velelepnom imanju kako bi pomogla Dragojeviću.

Republika

Foto: printscreen

Davidova objava

- Idem odmah u Šimanovce da pokušam na neki način da mu pomognem da izvede brata. Zvao me je jutros, ne zna šta da radi. Dejan luduje u onom apartmanu, preti da će da se ubije. Idem da vidim da li nešto mogu da uradim, ako uopšte nešto mogu. Ali hoću tu da budem. David je potrešen. Otišao je tamo zbog rođenog brata – rekla je Miljana za Informer, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ppeettaarr

15.01.2022 20:29

BUDALETINE

Lena

15.01.2022 21:06

Psihicka budaletino,ti da pomognes?Niko nije trazio tvoju pomoc,vec se sama trpas,da bi se uvukla velikom šefu.E Miljana,cuvaj brak koji je izmisljen i bezi u ludnicu

Olivera

15.01.2022 21:20

Bezi na osihijatriju,leci se.Ma nema ti pomoci,a ti hoces nekome da pomognes.Upropastila si svoje roditelje...Zeljko nema ni mamu ni tatu.Sram te bilo bolesnice