FILIP ME ZADUŽIO 50.000 EVRA, A JA SAM NJEMU OSTAVILA DOŽIVOTNI OŽILJAK: Maja OČAJNA, pokušava na sve načine da se VRATI u Zadrugu!

Autor: Melina Gvero

Zadruga

13.01.2022

21:30

Marinkovićeva je sa sobom, po ulasku u rijaliti, unela 17 vreća garderobe, među kojima samo osam bundi, desetine pari firmiranih čizama i patika, te kožnih jakni, koje su basnoslovno skupe

FILIP ME ZADUŽIO 50.000 EVRA, A JA SAM NJEMU OSTAVILA DOŽIVOTNI OŽILJAK: Maja OČAJNA, pokušava na sve načine da se VRATI u Zadrugu!

ST/N. PANČIĆ

Rijaliti-zvezda Maja Marinković nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 5" zbog okršaja koji je imala s tadašnjim dečkom Filipom Carem progovorila je za Srpski telegraf o povratku u Belu kuću da bi, navodno, izvukla svojih 30.000 evra, koliko joj je tamo ostalo. Naime, ona je sa sobom po ulasku u rijaliti unela 17 vreća garderobe, među kojima samo osam bundi, desetine pari firmiranih čizama i patika, te kožnih jakni, koje su basnoslovno skupe.

ST/N. PANČIĆ

Maja Marinković

- To nisu male pare da bi ih se odrekla. Bunde od nerca, rakuna, neke od njih nose imena naših poznatih dizajnera, a tek obuća, brendirana odela, dosta od toga je plivalo u bari, pa je i uništeno - rekla je Maja.

Printscreen/Pink TV

Maja Marinković

Marinkovićeva je odmah po izlasku posetila psihologa i potražila pomoć zbog skandaloznih ispada i fizičkih obračuna, tokom kojih nije imala kontrolu nad postupcima. Međutim, Marinkovićeva tvrdi da je Car taj koji je nju diskvalifikovao:

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car nakon Majinog napada

- Filip je taj koji je mene zadužio 50.000 evra, a ja sam njemu ostavila doživotni ožiljak, što na licu, što na srcu, ali i ja sam ta koja nosi posledice. Ne opravdavam svoje postupke, ali ne volim kad me neko pravi budalom i onda se desi što se desi, hodaju izmasakrirani. Da se razumemo, kad nema Maje, nema ni ljudi koji se šlepaju preko mog imena i mene, to vidimo sad nakon što sam izašla, kao, recimo, Čorba, koji je odmah napustio rijaliti.

Dokaz da radi na samokontroli

Bivša zadrugarka priznala je da posećuje psihoterapeuta da bi kontrolisala bes i agresiju, koji su je koštali učešća u "Zadruzi 5". Kako su kandže od noktiju bile oružje koje je koristila u okršajima s Filipom Carem, kome je unakazila lice, reklo bi se da je to što je odsekla nokte prvi korak u postizanju samokontrole. Na pitanje da li je to i jedan od uslova da bi ponovo ušla u Belu kuću Maja se ipak samo slatko nasmejala.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

13.01.2022 22:31

Ne vracajte je u Zadrugu, k'o Boga Vas molim !

Iva

13.01.2022 22:31

Zar je ovoj plasticnoj do one kineske odece? Pravac u Lazu !