MAJA MARINKOVIĆ POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ PO IZLASKU IZ RIJALITIJA: Starleta otkrila šta joj je rekao PSIHIJATAR!

Autor:

Zadruga

10.01.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se danas prvi put pojavila na malim ekranima od kada je diskvalifikovana iz Zadruge, pa je tako otkrila da je posetila psihijatra.

MAJA MARINKOVIĆ POTRAŽILA STRUČNU POMOĆ PO IZLASKU IZ RIJALITIJA: Starleta otkrila šta joj je rekao PSIHIJATAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge, nakon što je fizički napala bivšeg dečka Filipa Cara. Maja se sada prvi put pojavila u javnosti nakon skandala, a u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TV, starleta je progovorila o svemu šta ju je sačekalo po izlasku iz rijalitija.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja i Taki za Božić

- Nakon što sam diskvalifikovana, moj otac Taki je došao po mene, otišla sam svojoj kući. Par dana sam samo spavala. Bilo mi je teško, obratila sam se stručnom licu. Pričala sam sa psihijatrom - istakla je Maja, a na pitanje šta joj je doktor rekao, odgovorila je:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja plače za Carem

- Kaže mi da to nije dobro, ali da je to moje ponašanje prouzrokovano nečim. Moram da promenim tip muškarca, Filip i Janjuš nisu za mene - rekla je Marinkovićeva, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Duksi

10.01.2022 14:24

Nju treba lečiti u bolnici.