ROĐENA SESTRA TI PRETI TUŽBOM: Miki Đuričić ŽESTOKO isponižavao Filipa Cara, a u sve se umešala i ONA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.01.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je žestoko odbrusio Filipu Caru nakon što je pušten snimak gde mu porodica govori da se skloni od Maje i Dalile.

ROĐENA SESTRA TI PRETI TUŽBOM: Miki Đuričić ŽESTOKO isponižavao Filipa Cara, a u sve se umešala i ONA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku sinoćne emisije "Gledanje snimaka", zadrugari su moli da vide razgovor između Filipa Cara, njegove polusestre, kume i druga. Na snimku se može čuti da su majka i sestra ljute na njega, i da su mu poručile da prekine odnos sa Majom Marinković, ali i Dalilom Dragojević.

Miki Đuričić je odmah ustao da prokomentariše ove brutalne reči koje su upućene Caru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić

- Ja sam pokušavao Filipu da kažem kako mu je izgledao odnos sa Majom, nisam razumeo kakva je to ljubav. Ako ti rođena sestra poruči da će te tužiti, on treba da razmisli kakvu je sliku slao. Gde je trebao da povuče ručnu, kad mu takvu stvar kaže. Ali ima tu neka boleština, gde se ljudi vežu jedno za drugo... Njegova majka i sestra, to su normalni ljudi, gledaju brata i sina u tim situacijama. Pa meni je bilo nezgodno, ali oni znaju kakav je on, nikog ne sluša, radi po svom... Naravno da nije normalno da ga tuče, ali njima je postala svakodnevnica, ali njegovima je to strašno. Em ga tuče, em ih psuje... Tu je on kriv što je dozvolio takve stvari. Car, ne Maja, prvi put kad ti neko tako, ti si dozvolio, jer si joj posle oprostio. I to je problem kod Maje. Jer joj opraštaju - rekao je Miki.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Nakon Mikijevog izlaganja, ustala je i Dalila kako bi prokomentarisala što su mu rekli da se kloni nje.

- Ne znam šta ja da prokomentarišem, normalni komentari ljudi, svako bi tako prokomentarisao i da se skloni od mene... Normalan razgovor, bez vređanja, onako kako i treba da se priča. Kada sedimo sa porodicom i prijateljima, ti ih slušaš, ali ne slušaš, više ih gledaš, većina razgovora se ne zapamti. Verovatno sad kad je video ovaj video, nije mu naravno svejedno. Sama takva poruka, da ti roditelj i sestra to poruče, nije prijatno - rekla je Dalila.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video klipu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading