FRAN NAPOKON PRIZNAO VEZU SA ELENOM KITIĆ: Zadrugar PLAKAO kao dete kada je video devojku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fran Pujas se slomio kada je video čestitke porodice, a kada je ugledao Elenu Kitić nije mogao da zaustavi suze.

FRAN NAPOKON PRIZNAO VEZU SA ELENOM KITIĆ: Zadrugar PLAKAO kao dete kada je video devojku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Čestitke porodica" naredni je dobio priliku Fran Pujas da čuje čestitke od porodice i prijatelja. Na samom početku je video majku i psa, a za njom i njegove prijatelje među kojima su bili Filip Reljić i Maša Matijević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran Pujas

Na samom kraju je usledilo iznenađenje kada mu se obratila i njegova devojka sa kojom je krio vezu, Elena Kitić kada se Fran slomio.

- Elena i ja smo imali drugačiji dogovor, zna koliko mi je bilo bitno da ostanem i da zaradim novac. Nisam znao kako će da se spominje, da bi je neko vređšao .Imali smo dogovor da mogu da se sprdam sa curama, da bih ostao što duže, ali ne radim to otkako sam dobio čestitiku za rođendan, ali bih se svakako držao dogovora do kraja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fran Pujas plače nakon čestitke, Marko Đedović daje svoj komentar

Jedva čekam da izađem iz ove sezone, počeo sam da popravljam stvari kad sam izašao iz četvorke i jedva čekam da ih vidim - pričao je Fran.

Ustao je i Marko Đedović kako bi komentarisao Eleninu uključenje.

- Kad je Fran ušao ja sam znao dogovor izmešu njega i Elene. Nije mi se svidelo da se to krije i ta njihova ideja. Ja sam mu rekao da radi šta misli da je najbolje, ona je fino dete i dobra devojka, nikad ništa ružno nisam čuo o toj devojci, niti je ona pravila sra*a, fino je i pristojno dete. Ja sam znao i kad su se dopisivali i kad mi je rekao da će ući u vezu, ali da će da kriju da se ne bi pominjalo, bilo mi je vrlo ružno i zna da se meni stvari nisu svidele. Drago mi je da je ona poslala čestitku jer on crkava zbog svega toga. Neće reći da mu se to ne sviđa, ali će patiti zbog svega toga - rekao je Marko Đedović.

Kako je izgledala Franova čestitka, možete pogledati u video klipu ispod.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading