U NOVU GODINU ULAZIM SA ORUŽJEM, A NE U CRVENOM VEŠU: Bivša inspektorka Lili otkriva koga će VEZATI LISICAMA u ponoć! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.01.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Stevanović Lili otkriva šok detalje o novogodišnjoj noći!

U NOVU GODINU ULAZIM SA ORUŽJEM, A NE U CRVENOM VEŠU: Bivša inspektorka Lili otkriva koga će VEZATI LISICAMA u ponoć! (FOTO)

Foto: instagram.com

Poznata rijaliti zvezda Ljiljana Stevanović Lili u velikog novogodišnjem intervju otkrila je za portal Republika.rs sve o 2021. godini, ali i planovi za narednu. Naime, kako je za nju 2021. godina bila turbulentna, odmah smo je upitali da nam prokomentariše i sumira prethodne mesece. 

- Svoje vreme morate ceniti pre svega vi, pa će to činiti i drugi. Vremenom se ne može rukovoditi, možemo samo rukovoditi sobom u vremenu. Shodno tome, svi smo kovači svoje sreće u protekloj godini. Šta god da je donela, dobro ili loše, sami utičemo na to šta menjamo ili ne i kako da život organizujemo i u narednoj godini. Da nam bude ako ne ista, onda bolja i berićetnija.

 

 

Novogodišnje odluke koje si donela za sledeću godinu?

- Tradicija nalaže da bi svakih 365 dana trebalo da se rešimo loših navika i počnemo život ispočetka. Sedimo uz šoljicu kafe, uzmemo papir i olovku i razmislimo koje bi novogodišnje odluke doneli  za ovu Novu, 2022. godinu. Da budem realna i postavim sebi neke ostvarive ciljeve. Da možda neke velike ciljeve podelim na manje, kao na primer da počnem da se bavim fitnesom, uživati više u životu, naučiti nešto novo, reorganizovati mnoe stvari, što je razuman i ostvariv cilj za svakoga mislim, ali u svakog slučaju ne treba se opteretivati.

Čija ćeš biti Baba Mrazica ove godine?

 

 

- Više verujem u deda Mrazu i njemu se više radujem. Mada, prema slovenskoj legendi, Deda Mraz je bio zli čarobnjak koji je voleo da krade i zaleđuje decu, a roditelji su morali da mu daju poklone kako bi im on vratio decu. Ipak, kasnije se ploča skroz obrnula, pa je on postao deka koji deli poklone. Najverovatnije se radi o hrišćanskom uticaju. Tako da sebe ne vidim kome bi mogla da budem "Baba Mrazica " (smeh).

Sa kim ćeš provesti novogodišnju noć i koga ćeš prvo poljubiti? I koga ćeš vezati lisicama u ponoć?

- Provešću sa svojom drugaricom, na jednom divnom dočeku kojem se baš radujem. To je Milica Kemez. Organizovale smo divan doček, u jednom prestižnom restoranu i nakon sveobuhvatnog životnog haosa koji nas je sve zadesio na svetskom životnom nivou, treba uživati malo u životu, makar taj dan. U ponoć ću vezati onog koga ja budem odabrala, jer sam spremna za novu ljubav, možda sam već nekog pikirala.

 

 

Da li ćeš ispoštovati običaj i u novu godinu ući u crvenom donjem vešu?

- To ne verujem, nemam taj običaj, do sada, a možda promenim, ko zna.

Šta ćeš sebi poželeti u Novoj godini, ali da nije klasično, ljubav, sreće, zdravlje?.

- Zdravlje pre svega. Godina koja je pred nama treba da bude pozitivna, uspešna i zdrava. Dakle, sebi za Novu godinu želim puno sreće, zdravlja i sitnih radosti, a ostalo će već nekako da se uklopi u prizmu mog, tvog, našeg života. Imam novi hobi u 2021. gogini. Pocela sam da prikupljam buzdovane, ta stara srpska oružja i za sada imam jedan buzdovan. Sada, dalje tražim neka nova, interesantna oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading