MAJA JE PSIHIČKI BOLESNIK, ODGOVARAĆE NA SUDU: Oglasila se drugarica Marijane Zonjić, Takiju PORUČILA SAMO JEDNO, NEĆE MU BITI DOBRO!

Autor:

Zadruga

29.12.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Marijane Zonjić oglasila se za portal Republika.rs i rekla da će se postarati da Maja Marinković što pre dobije tužbu.

MAJA JE PSIHIČKI BOLESNIK, ODGOVARAĆE NA SUDU: Oglasila se drugarica Marijane Zonjić, Takiju PORUČILA SAMO JEDNO, NEĆE MU BITI DOBRO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije Maja Marinković se nasrnula na Marijanu Zonjić zbog Filipa Cara. Maja je Marijanu izgrebala po licu i nanela joj vidljive povrede. 

Za portal Republika.rs oglasila se Marijanina drugarica Sandra Krstić koja je nije štedela reči za Marinkovićevu. Ona je rekla da će podneti tužbu protiv Maje, a onda poslala brutalnu poruku Takiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić

- Pa mislim ako Marijana ima imalo mozga da treba da je tuži, a mi koji smo napolju postaraćemo se da dobije tužbu od Marijane, tako da tužba naravno da će da bude. Maja je jedna bolesnica retardirana kojoj je nažalost mesto u Lazi Lazarević ne u Zadruzi. Sa ovakvim njenim prietnjama i nastrtanjem sa umišljajem na nju samo se pitamo da li će živa izaći iz Zadruge, mislim da nije ništa strašno uradila da bi ona ovako na nju nasrnula krvnički, jer Maja njoj nije ni drugarica nit je Maja sa Carem da bi ona ovako postupila. Moze verbalno kao i što treba tamo da bude, a ne da se čupaju, grebu i ostalo. Mislim da je Maja ozbiljni psihijatrijski slučaj i posto je nanela Marijani ozbiljne povrede po glavi i po licu mi verujemo da će prodokcija izaći Marijani u susret da je izvedu na lekarski pregled i da će joj to biti čestitka za Novu godinu od nje i nas napolju. I iskreno se nadam i poručujem njenom tati Takiju da umesto što se šminka i sredjuje za izjave i sve žive pljuje, a njegovu ćerku psihički obolelu osobu da se potrudi da dobije psihijatrsku pomoć dok je na vreme ako joj mogu i pomoći - rekla je vidno iznervirana Sandra za portal Republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mina

29.12.2021 10:22

paayi maja bolesnik a ove nisu provokatorke koje se mesaju u sve njeno

Odgovori 8 14
Zana

29.12.2021 12:55

@mina - Nego sta , bolesnica je ! . Gledali smo kako onako sitna , kao kobac naskace na vece od sebe , na svoje partnere , Janjusa Cara da ih grebe, ujeda , stipa, zavrce usi, stavlja prste u nos, da im baca garderobu , da lomi stvari, da ih gadja kamenjem , flasama sa vodom , soljicama, da posle udara glavom o zid ... Agresiju je izvrsila nad Marijanom, jer je ljubomorna na nju. To ce uraditi svakoj devojci koje se nadju u njihovoj blizini, ili devojkama ako neku njen partner slucajno pogleda. Ovo nije interesantno. Ovo izaziva sok, strah , kako psihicki bolesnici , ovisnici .,.mogu uopste postati ucesnici u rijalitiju???

Odgovori 23 1
Sn

29.12.2021 16:52

Bravo! Samo je tužite

Odgovori 15 1
Ljubica

29.12.2021 19:26

Naravno da je psihijatrijski slučaj, ali isto tako je i Taki bolesnik. Mnogi čak sumnjaju, mada ja to ne vidim, i neku vrstu incesta među njima. Boleseisu oboje, to je činjenica, a ako treba nekoga tužiti, to je Mitrović koji ovo dopušta,a i pravi diskriminaciju među učesnicima, pa nekima, kao što je Maja, sve oprašta i to zbog para, da bi posle sa istim, tuđim novcem, glumio majku Terezu!!!