DEJAN JE IZDAO SVE LJUDE KOJE SU GA VOLELI: Lepi Mića ŽESTOKO osudio POMIRENJE bivših supružnika! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.12.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je zadužen za današnju podelu budžeta, a tokom iste je dao izlaganje zašto je razočaran u Dejana Dragojevića.

DEJAN JE IZDAO SVE LJUDE KOJE SU GA VOLELI: Lepi Mića ŽESTOKO osudio POMIRENJE bivših supružnika! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića se danas obratio Dejanu Dragojeviću tokom podele budžeta, a tvrdi da je izdao sve ljude koji su bili tu za njega nakon što ga je Dalila Dragojević javno prevarila i ostavila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića drži izlaganje

- Dejan Dragojević je neko ko se totalno pogubio u vremenu i u prostoru poslednjih 20 dana. Neko ko je promenio kurs i stav. Sve što je pričao ovde kad je imao problem sa Dalilom, sada se okrenuo naopačke. Ništa nema veze što je pričao nama, na Zadrugoviziji. Dejan je izdao sve ljudi koji su ga voleli i zavoleli, koji su ga prihvatil. On je najveće razočaranje na Balkanu, sinoćnji procenti govore sve. Da je bilo pre mesec dana, imao bi 100%, a ova dva kandidata nula - krenuo je Lepi Mića.

- Debelo si sa puta u ambis upao. Mislim da se neće dobro završiti. Od mene od srca mali budžet. Smatram da Dejan treba da shvati jednu stvar - dodao je pevač, a u sve se umešala Dalila koja je pokušala da odbrani bivše-budućeg supruga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila

- Ti ne pričaš o ličnom odnosu sa njim, nego o narodu, a daćeš velike budžete ljudima koji su te pljuvali - zamerila je Dalila.

- Da, razočarao me je. Imate pravo na vaš izbor, a ja imam pravo da komentarišem - odgovorio je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

- Narod je štitio tvoj stav, ovde si doživeo emotivni linč, neko ko te je najviše ponizio, sada te brani od mene. Boli me k*rac za mesta. Ja pričam o moralnim ljudskim kodeksima - govorio je pevač.

- Ja se izvinjavma svima što sam oprostio Dalili, tj. što joj opraštam - nastavio je Dragojević.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zena

27.12.2021 17:31

Koja je ovo budaletina neopevana ? Posle svega sta je doziveo od zene ( preljuba, batine, vredjanje njega i porodice ) , sta je sve na klipovima video i cuo od zene kad je bila sa ljubavnikom ...on SADA kaze da je zeni oprostio, da je srecan sa njom... Gnjida, krpa, njeno pseto na povodcu koje laje zajedno sa njom, srecan jer je rogonja...zasluzio je da ga zena gazi, gazi , gazi, kad god stigne i da mu stalno nabija rogove. Zena je takva kakva je, amoralna, manipulativna, ali, njoj ne treba ova gnjida od ex muza u zivotu , koji se slepa na njenoj grbaci godinama pocev od smestaja preko hrane, oblacenja, dzeparca ...pa do svega ostalog .

Veljko

27.12.2021 18:07

Ponaša se neuverljivo i nejasno. Nepouzdana osoba koju treba izbegavati.

Bućka

27.12.2021 23:07

Što Mića pohvali prijatelja Karića,neškolovan,neobrazovan,nezna da se izrazi ....a rumenko pokaza da je ovaj upravu smeška se ko polisi i ćuti,ako je od prijatelja mnogo bez obzira što je vrlo obrazovani DR KELNER SA GOVORNOM MANOM🙈