DALILA IMA DRUGOG DEČKA, VARA DEJANA OD PRVOG DANA: Vesna Rivas OTKRILA dugo čuvanu TAJNU porodice Dragojević!

Autor:

Zadruga

24.12.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas rešila je da progovori o Dalili i Dejanu Dragičeviću paje tako otkril da je sve dogovor, i da Dalila ima drugog momka.

DALILA IMA DRUGOG DEČKA, VARA DEJANA OD PRVOG DANA: Vesna Rivas OTKRILA dugo čuvanu TAJNU porodice Dragojević!

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas

Bivša učesnica rijalitija Vesna Rivas otvorila je dušu u jednom intervju i tim povodom je otkrila dugo čuvanu tajnu porodice Dragojević.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas

Vesna tvrdi da Dalila ima čoveka u Sarajevu sa kojim je u vezi, a njen brak je opisala kao dogovoreni brak.

- Oni su rijaliti brak, brak po ugovoru, brak zarad sticanje novca. O kom mi pomirenju pričamo? Oni nisu normalan par, nikada bili, niti će biti - pričala je Vesna Rivas za Informer.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan i Dalila

- Ne voli Dalila nikoga od ovih ponuđenih i ovih koje gledamo. Dalila voli čoveka koji je napolju, čovek koji je u tajnosti, čovek koji živi u Sarajevu - otkrila je Vesna.

- Dalila vara Dejana od prvog dana. To je brak po ugovoru. To što je on zaluđen njom, ne znači da je i ona njime. Njoj je trebao partener kada joj je teško da je ljubi za laku noć - rekla je Vesna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Andreja

24.12.2021 14:10

Iznenadjenje!!!!!!!

mm

25.12.2021 13:31

Zasto Vesna ne udje u rijaliti i sasuje sve nakayi u lice

Odgovori 10 2
Zoka

25.12.2021 18:39

Ovo je pravi igrač za njih....urnisala bi ih...Vesna ima puno informacija o njima, i to pravih, a pri tom znaju se odlično...dajte malo pravog rijalitija, uvredite Vesnu.

Odgovori 10 3
Lida

28.12.2021 08:43

Vesna,sad ga prerjera ,zeno !!Razumijemo mi da ti Dalilu mrzis iz dna duse,ali zeno jos od Lune i Marka si pokazala ...da mutis i muljas "ko fol pogadjas,a sve pricas kako bi ti *voljela da bude,a ne kako u kartama kaze*..Prestani lagati da bi te "ubacili u Zadrugu,kada znas da nemas sanse da udjes!! Bolje bi ti bilo da lazes ljude koji bacaju hrpu para na tvoje lazi i dalje,nego da dajes izjave,pa se poslije osramotis,kao sto si sa Lunom i Markom! A zene dosadne i naporne..Zaboravila ona izgleda sta je ona radila u Dalilinim godinama,pa sada silom hoce da na ovu svali sve sto je ona radila ...haha eh moja Vesna...sramotis se bez veze ! Drzi se ti pjevanja ,pametnije ti je.. Sve sto si do sada izjavljivala o ikome u estradnom svijetu,obicne lazi i izmisljotine..a ljudi nikako da dodju pameti pobogu!!