KRISTIJAN I JA NE FUNKCIONIŠEMO NAPOLJU: Kristina Spalević otkrila DETALJE veze, pa potkačila i NJIH!

Autor:

Zadruga

21.12.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević je komentarisala aktuelna dešavanja na velelepnom imanju, a onda se osvrnula i na svoj odnos sa Kristijanom Golubovićem.

KRISTIJAN I JA NE FUNKCIONIŠEMO NAPOLJU: Kristina Spalević otkrila DETALJE veze, pa potkačila i NJIH!

Foto: youtube.com/Republika

Bivša zadrugarka Kristina Spalević rešila je da da svoj sud o ljubavnom četvorouglu u Zadruzi.

Kristina je je ubeđena da će Dalila da se pomiri sa Filipom Carem, ako kojim slučajem Maja Marinković reši da ne želi više da bude sa njim.

- Vidim da su Dalila i Dejan sad na korak do pomirenja, ali to je auto koji ide u kontrasmeru, mislim da tu nema neke sreće i ubeđena sam da će Dalila, čim dobije priliku, znači čim Maja šutne Cara, da mu se vrati. Gledam kako joj Dejan prelazi preko takvog poniženja, a ona će opet da uradi isto.

Kristina je komentarisala i Dejana Dragojevića koja je otkrila da je hvatao javnost na patetiku.

- Ovo sve Dejan što radi nije taktika, to tvrdim, jer sam isti profil muškarca imala u svom životu, ne postoji stvar koja se uradi, a da nije nepremostiva, to je patološka ljubav, u kojoj se totalno gubi samopoštovanje, samokontrola, nisu to nikakve vradžbine, da se razumemo, evo, sad da se vidim s tim momkom, nakon toliko godina i svega što je bilo, on bi odmah ostavio sve i bio sa mnom. To je taj profil muškarca kakav je Dejan. Dok je Dalila bila s Carem, tu je malo više hvatao na patetiku, a sad će ispasti retard nacije, pomiriti se i opet prolaziti kroz isto. - priča Kristina a prenosi Pink.rs.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na njenu vezu sa Kristijanom Golubovićem.

- Imamo crne i bele dane jer su nam temperamenti slični. Pravi sudar titana. Gledaoci su videli jednu stranu u rijalitiju, kad me Kristijan vređa, ja ćutim i spuštam glavu, biću iskrena sad i reći da to je bila moja taktika, što ne zna ni on. Saznaće kad pročita ovo jer, da sam odgovorila na svaku, kao što bih inače uradila, gde bismo završili. Moji roditelji su bili u čudu, nisu verovali šta vide, kao, on te vređa, ti ćutiš, kao neka glupača, to nisi ti, ti udariš gosta mikrofonom u glavu ako ti dođe. Otkad smo napolju moja je zadnja i tu nema kraja, zato se često razdvajamo, ja, malo-malo, pa idem kod svojih u Novi Sad, a već se pomirimo u putu prema tamo. Onda smo opet dobri. U kući ne funkcionišemo dobro što se tiče higijene jer on kaže za mene da sam aljkava, ja dupla Devica, ali njemu je aljkavo ako nešto nije u ravni i tako za sve. Non-stop smo zajedno, valjda zato i ove situacije. Nisam verovala da ćemo dogurati dovde. Mislila sam da od nas neće biti ništa ozbiljno, pogotovo kad smo izašli. Neke osobe za koje sam mislila da su mi prijatelji napunile su mu glavu, zbog čega ni danas ne mogu da se operem, ali mi je Kristijan na putu do kuće, drobeći, rekao: "Sad si moja, sad moram ja to da peglam i evo nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading