STANIJA DOBROJEVIĆ BESNA ZBOG MAJINOG PONAŠANJA: Sve radi POGREŠNO, nisam je tako SAVETOVALA!

Autor:

Zadruga

20.12.2021

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanije Dobrojević je nedavno izašla iz Bele kuće, a sada je rešila da otkrije detalje Majinog ulaska.

STANIJA DOBROJEVIĆ BESNA ZBOG MAJINOG PONAŠANJA: Sve radi POGREŠNO, nisam je tako SAVETOVALA!

Foto: Republika.rs

Stanija Dobrojević je i dalje glavna tema u Zadruzi iako je napustila velelepno imanje. Starleta je sada rešila da prokomentariše aktuelna dešavanja koja su se desila nakon njenog izlaska.  

- To što je Dalila izjavila da je moje maslo što su ona i Car raskinuli je ludost! Maja kakva god da jeste, bar je realna i iskrena! Vratila je Cara u roku par sati jer je ona sama tako želela. Tačno je da sam je spremala za ulazak, i zaista je izdominirala, ali moj savet nije bio da se miri sa Carem, čak naprotiv. Savetovala sam Maju da bude solo igrač i zavodnica, da ih sve vrti oko malog prsta! Da se druži sa Dejanom i Osmakčićem, a posle par meseci kada ih sve dobro upozna, ako baš želi da bude sa nekim da tada dobro proceni i odluči sa kim. Nisam želela da bude sa Carem, jer on svaku devojku povredi i izvređa, i slutila sam baš ovo što joj se sada sa njim dešava! Maja zaslužuje da bude srećna, sve radi pogrešno u ljubavi i trebaće još dosta da nauči da postuje sebe i ne daje se tek tako - govorila je Stanija za Pink.rs.

Stanija se osvrnula i na novo nastalu situaciju između Dejana i Dalile Dragojević.

- Što se Dejana i Dalile tiče, ako dođe do pomirenja, eto gledaćemo nešto što do sada nismo imali u rijalitiju... Da uđu muž i žena, da se ona na njegove oči se*sa sa drugim, i da muž sve to gleda, oprašta ženi sve to i kao nastave da budu zajedno i srećni?! Ne znam, kako god bude gledaćemo! Mislim da bi Dalila najviše volela da se pomiri sa Carem, i da nije isključeno da ćemo to i gledati! I najluđi scenario: Dejan prašta Dalili, a ona ga po drugi put izda sa Carem. Strašne su to stvari, al njihov život njihova stvar - rekla je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading