OSLOBODIO SAM JE MRAKA I LANACA! Car i Dalila u ŽESTOKOM okršaju OČI U OČI: LOŠ JE ČOVEK I STARLETA!

Autor:

Zadruga

07.12.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Dalila Dragojević otvorili su sve karte i rekli jedno drugom u lice sve što su imali.

OSLOBODIO SAM JE MRAKA I LANACA! Car i Dalila u ŽESTOKOM okršaju OČI U OČI: LOŠ JE ČOVEK I STARLETA!

Foto: RTV PINK printscreen

Nekadašnji ljubavni par i ljubavnici Filip Car i Daliloa Dragojević su večeras oči u oči u emisiji kod Ognjena Amidžića, a na samom početku je počelo žestoko.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević kod Ognjena Amidžića

Naime, Car je Dalilu nazvao starletom, a onda su pale teške reči.

- Ona je mislila da sam ja gangster, a ja da je ona dama. Ispostavilo se da ja nisam gangster, a ona nije dama nego starleta - rekao je Filip na samom početku, a onda je Dalila govorila o ljubavi koju je osećala prema njemu:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Dalila Dragojević o Filipu Caru

- Mene ništa nije interesovalo, ja sam videla samo njega, meni je bilo kako on kaže tako jeste. Međutim, evo kako se završila veza, tačnije kako sam ostavljena. Vidi se da su svi koji su me upozoravali bili u pravu. Sa druge strane dobijate opravdanje da sam ja kriva, da sam ja grešila, da su bile svađe, tuče, što je laž. Večeras opet ima potrebu da čim se kamere upale krene da laže. Sada kada ga ovako pogledam pomislim kako sam mogla sve to, ali zaljubila sam se, zavolela ga i to je to. Trenutno kada ga vidim osetim gadost - rekla je Dalila, a onda se Car nadovezao:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car o Dalili Dragojević

- Rijaliti je mesto koje je puno izazova i nekih stvari, sam projekat je psihološka igra, gde se pokušava uticati na psihu, ja sam pao drugu godinu zaredom. Imam u sebi taj osećaj kada osetim nešto, da ja zgrešim, nego da čekam nečiju grešku da bih se ja osećao jadan ili nemoćan. Neki ljudi koji su spremni na neke velike životne korake, nisu spremni za neke male, a meni nekada su bitniji ti mali. Možda bolje da nije došlo do tog velikog, ja sam na neke načine i pokušavao da ne dođe do tog velikog koraka - pričao je Car, dok Dalila nije krila šokiranost onim što čuje:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević o vezi

- Trudio sam se da ne dođe do tog velikog koraka, da ona ne napravi to što je napravi. Želeo sam da to uradi, ali sam se indirektno i borio protiv toga. Kada sam već video da smo otišli predaleko prepustio sam se. Ja sam bio za to da se ona razvede, ali sam u nekim momentima bio nesvestan svega. Nisam imao nekoga ko će me povući i probuditi tu neku svest u meni - rekao je Filip, a Dalila ga je prekinula:

- Kako lažeš Filipe! - pričala je Dalila podsećajući da ga je Miki Đuričić sve vreme odvraćao do toga da joj upropasti brak, a onda se Car umešao:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car o vezi sa Dalilom

- Ta žena je predstavila da je bila u mraku, a ne u braku. Zatočena, lanci, katanci. Ne znam šta je njen problem, ja sam joj rešio problem gde je bila u okovima, zagušena, to nije bila ona, sad sam je rešio braka i sebe koji je loš čovek, ja nemam šta da izgubim - rekao je Car i na Dalilin komentar da su sva sreća 24 časa pokriveni bubicama, on je dodao:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car i Dalila Dragojević

- Zato znamo ko si ti. Da je ova žena realna i da je rekla ''ja sam se u ovog čoveka zaljubila, da li se uplašio mene, da li mu nisam odgovara, da li je lažov, ženskaroš, on je mene ostavio na ružan način'', ja bih joj rekao svaka čast, glava dole - kaže Car, pa otkriva da li mu je Dalila bila zapravo izazov:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Filip Car o Dalili kao izazovu

- Svakako da mi je bila izazov i da mi je bila nešto što me je radilo i na taj način. Fizički je i izazovna i mlada i lepa, ali pre svega toga jako bezobrazna i kvarna. I tek sada se moje sumnje kakav je ona čovek ostvaruju 100 posto. Za mene je jako loš čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading