ZALJUBIO SAM SE, ODUSTAO SAM OD SVEGA ZBOG NJE! Mladen Vuletić otkrio detalje veze sa Jelenom Pešić, pa opleo po zadrugarima: BOLJE BITI PIJAN NEGO CAR!

Autor:

Zadruga

07.12.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Vuletić otkrio je detalje svoje veze sa Jelenom Pešić, pa se dotakao Maje Marinković i Filipa Cara.

ZALJUBIO SAM SE, ODUSTAO SAM OD SVEGA ZBOG NJE! Mladen Vuletić otkrio detalje veze sa Jelenom Pešić, pa opleo po zadrugarima: BOLJE BITI PIJAN NEGO CAR!

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official/instagram.com

Mladen Vuletić neretko se pominje u Beloj kući, a pre svega kao bivši partner dve suparnice, Dalile Dragojević i Maje Marinković. Međutim, kako sam kaže njega to ne zanima, jer uživa u ljubavi sa svojom devojkom Jelenom Pešić, te je za naš portal otkrio kako je došlo do njihove ljubavi, koliku podršku porodice imali, ali se naravno dotakao i gorućih tema pete sezone rijalitija ''Zadruga.''

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mladen Vuletić o ljubavi

- Ja sam bila dok je bila u rijalitiju, ja sam u finalu dao njoj podršku jer mi je bila prelepa i drugačija od svih tamo. Svidela mi se tamo mnogo, ali smo se vremenom nekako izgubili. I onda sam ja gostovao kod nje u emisiji i onda me ona pozdravila, ja sam joj poslao poruku i tako je krenulo dopisivanje, počeli smo da se viđamo i družimo i 13.novembra smo se poljubili i od tada smo u ozbiljnoj vezi. Može se reći da je za kratko vreme postala ozbiljna ljubav, svaki dan smo zajedno - kako je Mladen pun entuzijazma govorio o svojoj devojci, zanimalo nas je da li možemo da očekujemo i neki veći korak uskoro:

Republika

Foto: instagram.com

Mladen Vuletić i Jelena Pešić u vezi

- Polako, pričali smo o tome, ali polako. Ona je gledala moje rijalitije i te gluposti, a ona je baš iz normalne porodice, upoznao sam i članove porodice i brata i sve je to po mom meraku crnogorskom. Imamo podršku cele familije, čak su i moji roditelji dok su gledali ''Zadrugu'' tada govorili ''ovo je jedina normalna devojka na rijaliti nebu Srbije.''

Republika

Foto: Republika.rs

Mladen Vuletić o vezi sa Jelenom Pešić

Kako se dosta spekulisalo o njegovom ulasku u Belu kuću, Mladen priznaje da je zbog ljubavi odustao od te odluke.

- Ništa od mog ulaska, zaljubio sam se, sve to otpada i to me više ne zanima. Ne bih voleo ovo da izgubim, mislim da je vredno da ostanem napolju i da prepustim da kolo vode ovi igrači što sam ih ja napravio. Pominju me, moj advokat sve piše, kako se pomene moje ime 1000 evra - govori Vuletić i dodaje da mu je Maja pre svega prijatelj, kao i da prema Janjušu više nema trunke emocija:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mladen Vuletić o odnosu Filipa Cara i Maje Marinković

- Maja i ja smo bili zajedno pre dve godine, na leto, sada smo samo drugovi i prijatelji, moja Jelena i ja smo je ispratili u ''Zadrugu.'' Obećala je da neće da pravi haos, i opet.. Onoga momka jadnog iz Hrvatske, onaj momak šta je preživeo treba da mu se poveća honorar šta je preživeo. Crni on šta mu se desilo, bolje biti pijan nego Car. Mislim da će ona izbalansirati sve to i srediti, sada mu jednostavno ne veruje, posle će da bude u strašnoj vezi sa njim Maki. Ne oseća ona ništa prema Janjušu. Znao sam da je bila trudna kada mi je ispričala ona, tada ne. Nismo zalazili dublje u to, rekla je da neće o tome da priča i to je to - zaključuje Mladen Vuletić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading