ULAZI DA POMIRILI DALILU I DEJANA I UNIŠTI FILIPA CARA? Emina Mujić SPREMNA za ZADRUGU, a evo koliki je njen HONORAR!

Autor: Republika

Zadruga

05.12.2021

14:31

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, uskoro bi trebala da uđe u rijaliti "Zadruga".

ULAZI DA POMIRILI DALILU I DEJANA I UNIŠTI FILIPA CARA? Emina Mujić SPREMNA za ZADRUGU, a evo koliki je njen HONORAR!

facebook.com/Emina Mujić

Naime, Emina ovih dana pregovara sa produkcijom za cifru od 1.000 evra nedeljno.

- Emini nije bilo toliko bitno da uzme ogroman novac, jer je svesna da je sada najbitnije da spase ćerku. Ne može da gleda njene suze, bol i patnju. U svakodnevnim pregovorima je sa produkcijom, dobiće 1.000 evra nedeljno i spremna je da uništi život Filipu Caru - priča izvor blizak Emini za Blic.

Podsetimo, Emina je nedavno u prvom intervju otkrila da želi da uđe u "Zadrugu 5".

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dargojević

- Najradije bih ušla u "Zadrugu", ovako javno da svi čuju i Dejanu i Dalili rekla ne stvari. Rekla bih, nije mi jasno, zašto je Dejan kao navodno trpeo sve, a znao je i video situaciju, a i mnogu su videli to Dalilino ponašanje prema dotičnom gospodinu iz Crikvenice - rekla je Emina nedavno u svojoj prvoj ispovesti, a onda otkrila da će pomiriti Dalilu i Dejana.

youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

 

- Ovim ptem pozdravljam sve hejtere Daliline, doći će do pomirenja, pozdravljam porodicu u Veterniku, nek ne slave razvod braka. Da li će se to desiti u Zadruzi ili posle, biće zajedno - pričala je.

Komentari (7)

Loading
Zana

05.12.2021 15:48

Kakva tasta u rijalitiju? S R A M O T A AKO JOJ DOZVOLE DA UDJE. Pa nisu ovo dvoje ni maloumni ni malodobni. Ako ovu uvedu, neka uvedu onda i Davida i Biljanu. Zasto je njoj stalo da ih pomiri kada je njena PUNOLETNA KCERKA JAVNO NABILA ROGOVE MUZU , i kada je rekla da ne zeli da bude sa njim vise . Izgleda da tasti odgovara da joj zet bude slinavko, jer pored takvog zeta , kcerka moze da radi sta hoce. A mozda hoce da obnovi ,na zetu ?

Goga

05.12.2021 17:48

I dobiva posao na TV pinku vodice prognozu vremena na kraju dnevnika.