NE JEDAN, VEĆ DVA: Dalilini bivši verenici ulaze u Zadrugu da raskrinkaju Mujićevu! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

01.12.2021

13:56

Mladen Vuletić i MC Dado su u pregovorima sa produkcijom Pinka kako bi ušli u rijaliti i stavili Dalilu na svoje mesto.

NE JEDAN, VEĆ DVA: Dalilini bivši verenici ulaze u Zadrugu da raskrinkaju Mujićevu! (FOTO)

E-Stock

Dalilu Dragojević nakon razvoda i javne prevare od strane Filipa Cara tek čeka pravi pakao. Naime, u Zadrugu će se useliti bivši verenici od Dalile, Mladen Vuletić i Dado Solomun poznatiji kao MC Dado.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević plače

 

- Mladen je već potpisao ugovor s Pinkom, samo je pitanje dana kada će ući u "Zadrugu". On je Dalilina velika ljubav! Bili su vereni, planirali su brak i decu. Upoznali su se u "Parovima", a nastavili su vezu i "napolju". S njim je imala burne svađe i skandale, pa ju je otac pritiskao da ga ostavi, što je na kraju i učinila. Ipak, nastavila je da pati za njim... Ubeđen sam da se sa Carem smuvala jer je podseća na njega! - priča dobro obavešten izvor za Hit Informer.

Republika.rs

Mladen Vuletić

 

Saznali smo da postoji mogućnost i MC Dado da uđe u rijaliti i to čak iste večeri kada i Mladen, a producenti Pinka već uveliko pregovaraju sa njim.

printscreen

MC Dado i Dalila u Parovima

 

- Dalila i Dado nisu bili u dugoj vezi, ali je i za njega htela da se uda i maštala o deci. Kad je napustio "Parove", a ona ostala, slala mu je pisma u kojima mu se zaklinjala na ljubav. U javnost je dospeo deo pisma: "Ljubavi, mnogo mi nedostaješ, nisi ni svestan koliko. Svaku noć zaspim razmišljajući o tebi. Volim te, shvati to! Želim da budem tvoja supruga i majka tvoje dece! Želim da nosim tvoj prsten zauvek". Biće zanimljivo kad se opet suoče, pošto je ovaj Bosanac, koji živi u Nemačkoj, spreman da iznese sav prljav veš iz njihove veze - kaže sagovornik.

 

 

Nedavno je kao bomba odjeknulo da je Mladen Vuletić fizičko nasrnuo na Dalilu što je budući zadrugar sada i potvrdio:

- Udario sam joj tri šamara i izvinio se. Pokajao sam se. Momci koje je imala pre mene ubijali su boga u njoj. To nisu bili šamari, nego šake i šutiranja! - kaže Vuletić.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading