GRUJA SE ZAVUKAO SA MIMOM POD JORGAN: Nikola opipao zadrugarku, a onda mu je priredila HLADAN TUŠ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Grujić i njegova bivša devojka Mima Šarac stavili su tačku na svoj ljubavni odnos. Gruja je sinoć pokušao da se uvuče Mimi u krevet i da je poljubi ali je dobio hladan tuš.

GRUJA SE ZAVUKAO SA MIMOM POD JORGAN: Nikola opipao zadrugarku, a onda mu je priredila HLADAN TUŠ!  (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Grujić Gruja i Milena Mima Šarac opet su završili zajedno u krevetu. Pevač i zadrugarka su nedavno rešili da se raziđu, međutim u toku večeri su opet rešili da obnove svoju vezu.

Gruja je prišao u krevet kod Mime kako bi popričali, ali i kako bi joj udelio par poljubaca, međutim Mima je bila vidno iznervirana te su ušli u žestok sukob. Nakon žustre rasprave Nikola i njegova bivša-buduća devojka su samo legli jedno pored drugog i tako zaspali.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gruja i Mima se svađaju

 

Da podsetimo, Gruja i Mima su ušli u romantičan odnos, iako je Nikola i dalje u braku, a da im je odnos turbulentan govore mnogobrojne svađe i pomirenja koja imaju pred milionskim auditorijumom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gruja hoće da poljubi Mimu

 

Zanimljivo je to što Nikola prilazi svojoj devojci samo ukoliko je pijan, što Mimi smeta i oko čega su se vodile velike rasprave. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading