MILJANA PODIVLJALA KAO BESNI VEPAR: Kulićeva LOMILA televizor zbog Zole, scena kao u HOROR FILMU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.12.2021

10:04

Miljana Kulić nije mogla da se sabere, nakon što je saznala da je njen bivši dečko Lazar Čolić Zola smuvao Nevenu Savić, pa je napravila pravi karambol.

MILJANA PODIVLJALA KAO BESNI VEPAR: Kulićeva LOMILA televizor zbog Zole, scena kao u HOROR FILMU! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

 

Miljana Kulić nakon što je čula da je Lazar Čolić Zola smuvao Nevenu Savić, dobila je napad panike i histerije, pa je napravila totalni karambol u sobi za rehabilitaciju. Naime, Miljana nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši dečko nastavio sa svojim životom dalje, pa kada je saznala da je Zola uspeo da smuva Nevenu, otrčala je do rehaba i počela da lomi sve šta je stigla. 

youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari smiruju Miljanu Kulić

 

Miki Đuričić, Sandi Kojić i Marko Janjušević Janjuš uspeli su da je uspavaju, međutim, nakon nekoliko minuta, ona se probudila i krenula da pravi još veći haos. Kulićeva je krenula da lomi skupoceni televizor koji se nalazi u rehabu, a Dejan Dragojević i ostali zadrugari pokušali su da smire Kulićevu, kako ne bi nanela veću štetu produkciji, ali i sebi, jer bi morala sve to posle da nadoknadi svojim novcem, odnosno odbijanjem od honorara. 

youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić lomi u Zadruzi

 

- Nije ti televizor kriv. Miljana, Miljana - urlao je Miki.

U jednom trenutku je čak i Zola došao, ali je samo prošao pored prostorije u kojoj je Miljana histerisala, pa se okrenuo i na vreme pobegao od nje. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading