NENAD ALEKSIĆ ŠA NA RUBU EGZISTENCIJE?! Nakon brojnih finansijskih problema, REPER OKREĆE NOVI LIST!

Autor:

Zadruga

30.11.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je navodno potpuno izgubio razum, zbog gubitaka koje je pretrpeo, a ponajviše finaansijskih, te sada planira ponovo da uđe u rijaliti ne bi li vratio izgubljeno.

NENAD ALEKSIĆ ŠA NA RUBU EGZISTENCIJE?! Nakon brojnih finansijskih problema, REPER OKREĆE NOVI LIST!

Foto: pink-rs

Kada je shvatio da je ostao bez žene Ivane, devojke Tare i velike svote novca, Nenad Aleksić Ša je navodno potpuno izgubio razum. Kruže spekulacije da sada reper na sve načine pokušava da uđe u rijaliti da zaradi za život, kako bi vratio izgubljeno.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić ponovo ulazi u rijaliti

Ovih dana sve više se priča da se njegova bivša žena Ivana i Tomović više ne kriju, te da javno pokazuju svoju ljubav, pa je to bio dodatni udarac za popularnog repera. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ša platio Tarinu kaznu od honorara

 - Mene za*ole i za Ivanu i za Tomovića. Ne zanimaju me ni za tri života. Iskreno. Ne zanimaju me, kao da pričam o nekome koga ne poznajem - kratko je rekao Ša, a njegov prijatelj otkriva šta se stvarno dešava, kako prenosi Svet. 

- Nenad je pokušao da se vrati u normalu, da se sredi stambeno, ali novčano je uništen. Naravno da nijednom muškarcu nije mirna savest kada vidi da mu bivša žena kači slike sa Tomovićem gde mu stavlja srca i gleda ga zaljubljenog. Sa druge strane, Tara ga je ponizila kada je rekla da ga nikada nije volela. Sve joj je dao, ceo honorar je na njenu kaznu potrošio, ostao je švorc i šta sad?! Sam je kao neki pustinjak. Posla nema. Planira da uđe u rijaliti kako bi zaradio novac, propao je dibidus – objašnjava za Svet reperov blizak prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading