NENAD ALEKSIĆ ŠA RASKRINKAO TARU SIMOV: Reper progovorio o psu, pa otrkio da bivšu drži u ŠACI: Trudim se da ne razvezem jezik! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

28.11.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša otkrio je istinu o psu April i šta se dešavalo u pozadini, dok je Tara Simov, njegova bivša devojka pretila svima.

NENAD ALEKSIĆ ŠA RASKRINKAO TARU SIMOV: Reper progovorio o psu, pa otrkio da bivšu drži u ŠACI: Trudim se da ne razvezem jezik! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Popularni reper Nenad Aleksić Ša popucao je po svim šavovima nakon što su mu fanovi rijalitija ,,Zadruga 5" poslali snimak na kom je mogao da vidi kako ga bivša devojka Tara Simov vređa i ponižava pred svima, te je on odlučio da stavi tačku na sve spekulacije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Naime, podsetimo, Tara je zapretila svim prijateljima koje je zadužila da čuvaju psa April, te im je strogo zabranila da se Ša pojavljuje kako bi provodio vreme sa njom. Ono što moramo da napomenemo, jeste da je Ša Tari poklonio i kupio psa, dok su još uvek bili u emotivnom odnosu. Nakon što je došlo do raskida, Ša je odlučio da pokloni April Tari, kako bi mogla da ima razlog da se promeni, što je njoj mnogo značilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

Međutim, kako Ša tvrdi, o psu su se mnogo loše poneli ljudi koje je Tara zadužila, te da je April bila odbačena, te je on odlučio da je uzme kod sebe i obezbedio joj sve što joj potrebno kako bi mogla normalno da živi. Ono što možemo videti na društvenoj mreži Instagram, jeste da April uživa kada je u društvu Nenada, kao i da voli da se igra sa njom, a reperu definitivno nije teško da je šeta i da se brine o njoj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

No, došlo je vreme kada Ša više ne može da sluša, kako kaže ,,budalaštine" o sebi, pa je na Instagram profilu objavio stori na kom se direktno obratio kako pratiocima, tako i Tari, pa je otkrio šta se zapravo dešavalo sa April, pre nego što ju je uzeo kod sebe. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

 

- Odgledao sam više puta neki klip od sinoć koji su mi poslali i izneverovao sam. Trudim se da ćutim, da me ne dotiče, da ignorišem, da se pravim lud kao što bi i trebalo, ali brate, što je previše previše je. Lako je da dotična priča budalaštine o meni i da me naziva ,,ludakom" kad nismo oči u oči... Trudim se i borim sa sobom da ne razvezem jezik, a blizu sam, nadam se da će da se dozove pameti i prestati da s**e, jer sam izgoreo po mozgu i ne znam koliko još mogu da ćutim i da se pravim lud! A što se psa tiče, pošto je April bila odbačena, ja sam je uzeo da bih brinuo o njoj, jer nema ko drugi, a to se tumači na najidiotskiji način. Kad posle završi tamo odakle sam je uzeo nemojte da ste izustili bilo šta loše jedinoj osobi kojoj je do psa stalo, jer neću štedeti reči, to što planirate meni da kažete uputite osobi koja će do toga dovesti - poručio je reper Ša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading