DRAGOJEVIĆE RASKRINKALI PRIJATELJI! Dalila želi da on izgubi porodicu, da ga svi MRZE: NE MOŽE DA PODNESE DA GA SVI VOLE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović i Sandra Rešić u potpunosti su raskrinkali plan Dalile Dragojevič.

DRAGOJEVIĆE RASKRINKALI PRIJATELJI! Dalila želi da on izgubi porodicu, da ga svi MRZE: NE MOŽE DA PODNESE DA GA SVI VOLE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Rešić i Marko Đedović jutros su iskoristili priliku dok ostali zadrugari spavaju da na miru iskomentarišu aktuelna dešavanja u ''Zadruzi'', a glavna tema su im bili Dalila i Dejan Dragojević, Filip Car i Maja Marinković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić i Marko Đedović komentarišu dešavanja u kući

- Suština je da ona ne uspe da ostvari svoj plan. Ona želi da Dejan izgubi porodicu, da ga omrzne narod i ukućani. Jeste da nisu bili savršeni porodični odnosi, ali nećemo pričati o percepciji klinca - govorio je Đedović, a Sandra se složila.

- Neće, neće!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić i Marko Đedović o Dalili i Dejanu

- Ali ako se ne pomire Dalila i Car, ništa interesantno neće biti. Ne može Dalila da živi sa tim da Dejana drugi vole. Ali od ljubavi Cara i Maje nema ništa, on se nje plaši - dodao je Marko Đedović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

28.11.2021 21:57

Sve je dogovoreno. Pomiriće se Dragojevići.

Zana

28.11.2021 23:34

Krpa zasluzuje zakrpu. Zbog toga sta su pokazali u Zadruzi 5 , manipulativna mahalusa i muz slina , ne treba im dozvoliti plasman ni u prvih 20 , a oduzeti od honorara iznos sve sto su polupali, razbili, demirali. Neka lupaju i razbijaju u svojoj kuci , u selu gde zive

Odgovori 11 1
Duksi

29.11.2021 08:58

Sve je gluma i dogovor. Dalila nije imala odnos sa Carem. Vratiće se Dejanu. Nismo mi ovce da šaljemo poruke da Dejan pobedi i vrati Pinku dug od 50.000 evra.