MILJANA OTVORILA DUŠU: Kulićeva ispičala ŽIVOTNU PRIČU i sve detalje veze sa Zolom, ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otvorila je dušu te je ispričala frizeru sve detalje veze nje i Lazara Čolića Zole.

MILJANA OTVORILA DUŠU: Kulićeva ispičala ŽIVOTNU PRIČU i sve detalje veze sa Zolom, ŠOK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tokom današnjeg jutra zadrugarima je otvoren frizerski salon. Miljana Kulić odlučila je da frizeru otvori dušu i ispriča životnu priču i sve što se tiče nje i Lazara Čolića Zole.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić otvorila dušu

- Slušaj, ja ću tebi da počnem da pričam, znam da ti ne možeš ništa da mi kažeš, ali možeš da mi kažeš da li sam normalna. Ja sam sa Zolom tri godine, kad sam se porodila, Željka sam čuvala skroz sama, međutim, kad sam ga dojila, Željko se zagrcnuo, od tada imam neverovatne strahove. Nisam smela da spavam sa njim, dobila sam fobije, bio je crven sav i nisam smela više da ga dojim. Dobila sam dete, a imala sam osećaj kao da mi je brat, nestvarno mi je bilo da sam postala majka, a do juče sam ja bila beba. Ja sam maksimalno imala poverenja u mamu, ona je odnela krevetac u sobu kod nje i Siniše. Da se vratim na Zadrugu 2, kada je Zola ušao... Ja sam bila ponižena, omalovažena, ostala sam trudna, on je meni obećavao kule u gradove. Zola je došao u studio i pričao kako mu se ja sviđam, da sam rođena kad i njegova majka, da mu se sviđa moj stav, fizički izgled. Smatram da sam tipovana od strane njega i njegovog menadžera. Dopao se i on meni, bio je skroman, povučen, videla sam dobrotu u njegovim očima. Međutim, on je sve folirao, moja majka ga je pročitala za mesec dana... Moja majka i on su se posvađali, moja majka nije bila za tu vezu - pričala je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading