SADA JE SVE JASNO: Pojavio se snimak Dalile i tragično nastradale pevačice, UGOVARALE SUMNJIVE POSLOVE!? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila se na javnoj sceni pojavila sa tragično preminulopm Slađanom Guduraš, a jendom prilikom gostujući u emisiji njih dve su čak otkrile da planiraju biznis da pokrenu, ali nisu otkrile o kakvoj vrsti je reč.

SADA JE SVE JASNO: Pojavio se snimak Dalile i tragično nastradale pevačice, UGOVARALE SUMNJIVE POSLOVE!? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Okončala brak sa Dejanom zbog Filipa Cara

Ona je okončala brak dug 5 godina sa Dejanom Dragojevićem i uplivala u kratku ali turbulentnu vezu sa Filipom Carem. Odnos sa Carem je delovao harmonično dok se na vratima nije pojavila stara rijaliti veteranka Maja Marinković, sa novim silikonima.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Maja raskinuli

 

Car je ostao otvorenih ustiju kada je ugledao novu verziju Maju i odmah je okrenuo leđa Dalili i nastavio vezu od spolja sa Marinkovićevom, što je Dalilu bacilo u depresiju i očaj, te već danima proživljava istu sudbinu kao i njen do skora zakoniti suprug.

Foto: facebook.com/Slađa Guduraš

Slađana Guduraš starleta

Dalila se na javnoj sceni pojavila sa starletom Slađanom Guduraš!

Inače, Dalila je u jednoj emisiji gostujući sa Slađom govorila o biznisu koji želi da pokrene sa Slađom i još jednim čovekom, a koji bi radili po diskotekama. Nikome nije bilo najjasnije šta bi one tačno radile, ali sudeći po tome da su govorile o striptizu i radu iza "zaključanih" vrata moglo se naslutit da je reč o nekoj vrsti "bezobraznog" animiranja gostiju.

 

https://www.tiktok.com/@_commentator_13/video/7033525480963771654?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fvip%2Fzadruga%2Fdalila-dragojevic-proslost-sladja-guduras-2021-11-25&referer_video_id=7033525480963771654&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=7034482280622409222

 

Podsetimo, Slađana Guduraš pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla automobil u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin. U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading