VAĆARI SE SA MAJOM, A POMNO PRATI SVAKI DALILIN KORAK: Car ne može da zaboravi bivšu devojku, a Dragojevićka već BACILA OKO NA DRUGOG! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati šarmer Filip Car, iako je uplovio u vezu sa Majom Marinković, ne može da zaboravi Dalilu Dragojević, te pomno prati svaki njen korak.

VAĆARI SE SA MAJOM, A POMNO PRATI SVAKI DALILIN KORAK: Car ne može da zaboravi bivšu devojku, a Dragojevićka već BACILA OKO NA DRUGOG! (VIDEO)

Foto: printscreen

Poznati šarmer Filip Car, iako je uplovio u vezu sa Majom Marinković, izgleda da ipak ne može da preboli svoju bivšu ljubav Dalilu, te pomno prati svaki njen korak, i posmatra Dalilinu komunikaciju sa zadrugarima.

Foto: printscreen

Filip Car i Maja Marinković

Filip i Maja se veće danima ne odvajaju, te su se noćas zavukli u krevet, pa nastavili da pričaju o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

- Zagrli Krleta, pa priča sa Karićem, stoji sa Markom, pa dobacuje... Mene sad ne može da se poremeti da se je*e - pričao je Car.

- Tebe može opet da prebaci - dodala je Maja.

- Što sam bio sa tobom? Da sam video da si loš čovek šta može da me zadrži? Vidiš ljudi kakvi su - nastavio je on.

- Ja prema tebi nisam bila - istakla je Marinkovićeva.

- Nisi ni prema puno drugih ljudi. Ti si kao ja kad ti se radi kvarno - rekao je Car.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car raskinuo sa Dalilom

Filip Car raskinuo sa Dalilom!

Najpoznatija rijaliti preljubnica Dalila Dragojević, trenutno proživljava pravu golgotu, koju joj je priredio njen ljubavnik Filip Car, zbog kojeg je supruga Dejana, prevarila pred milionskim auditorijumom, a posle toga joj priredio glavni udarac, te je raskinuo sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading