DALILA DOČEKALA DEJANOVU SUDBINU! Rijaliti preljubnica pala u očaj, ne može da dođe sebi od tuge za švalerom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.11.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belu kuću ovih dana trese ljubavni brodolom, koji se dešava između ljubavnog trougla, a Dalila sada proživljava istu sudbinu kao Dejan, što ju je dovelo do bezvoljnosti i depresije.

DALILA DOČEKALA DEJANOVU SUDBINU! Rijaliti preljubnica pala u očaj, ne može da dođe sebi od tuge za švalerom! (VIDEO)

Foto: printscreen

Belu kuću ovih dana trese ljubavni brodolom, koji se dešava između ljubavnog trougla Maje, Dalile i Cara, a deblji kraj je zasigurno izvukla Dalila, koju je dečko zbog kojeg je javno prevarila supruga, totalno eskivirao i prepustio se strastima ispod jorgana sa Marinkovićevom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Car prevario Dalilu

Dalila pala u očaj!

Naime, Dalila Dragojević celo jutro provodi u svom krevetu, emotivno razorena posle prevare Filipa Cara sa Majom Marinković. Ona je bila vidno razorena zbog svega što joj se desilo, a u trenutku kada je čula pesmu Maje Marinković još više se slomila, pa se zavila u svoje ćebe i u tušini tugovala zbog cele situacije.

 

 

Kako li će se nadalje situacija između glavnih aktera ove ljubavne katastrofe odvijati, ostaje da vidimo, ali nije isključena ni opcija, da najpoznatija rijaliti preljubnica Dalila, pokuša da ponovo okuša sreću sa sada već bivšim suprugom, s obzirom da je Car više ne ferma ni malo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

24.11.2021 11:41

Kada je Dejan plakao zbog njene preljube, ona je bez imalo empatije prama njemu govorila za njega : dramaturgija, gluma, ne zanima me ... E, sada kada je ostavljena , to sto prikazujr je njena dramaturgija, gluma, patetisanje....ne zanima nas !

dada

24.11.2021 13:08

Sociopate nemaju empatiju