ZOLA OTKRIO JEZIVE DETALJE O SMRTI POKOJNE BABE: Deda je pretukao na MRTVO IME, sin mu se razboleo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna životna priča Lazara Čolića Zole krije jezive detalje.

ZOLA OTKRIO JEZIVE DETALJE O SMRTI POKOJNE BABE: Deda je pretukao na MRTVO IME, sin mu se razboleo! (VIDEO)

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola retko kada priča o svom porodičnom životu, uglavnom spominje majku Bosu, ali i nju vrlo retko, samo u alarmantnim situacijama. Međutim, njega je na priču naveo sveže razvedeni Dejan Dragojević, sa kojim je podelio emotivnu i dirljivu priču o njegovoj porodici. Ovo bi bio prvi put da je Zola ovako otvoreno pričao o porodičnoj situaciji, koja nije baš vesela. 

Naime, kako je Zola ispričao da je dedin brat imao lošu narav, te je pijan dolazio kući i tukao njegovu babu, koja je sada pokojna. Zola je opisao traume koje je zapamtio iz tog perioda, kao i o batinama koje je njegova baba prolazila sa dedom. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Moj đed, otac od majke i njegov brat, pošto je moj đed radio u Holandiji. Njegov brat je živeo dole, nacuga se i dođe kući kod bake moje, ona je pokojna sad i druže, istuče je na mrtvo ime. Moj đed to sazna i 30 godina nisu pričali. Pred kraj, taj brat od đeda je bio bolestan. Saznamo i sin da mu se razboleo i da je umro. 30 godina nisu pričali, a treba otići na sahranu. Znali smo da deda hoće da ode. Dva rođena brata, 30 godina nisu pričali. Dolazi taj dan za sahranu, spremamo se baba i ja. Idemo na sahranu, puna kuća i sad obaveštavaju brata da mu je stigao brat. Nisam hteo ovde da ispričam, ali hoću tebi. Njih dvojica se susreću, pruža mu moj deda ruku: "Primi moje saučešće". On kaže: "Hvala brate moj" i viče: "Dajte mi rakiju da popijem sa bratom, pa makar i ja otišao u grob. Znaš ti šta je to - pričao je Zola.

- Majke mi, kad smo kod te teme, kad sam videla Davida, kao da je moj brat, toliko mi je bilo milo - govorila je Martina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari

 

- Sva njena (Dalilina) izlaganja su bili da joj ne treba papir, a onda priča da kad je potpisala da se olakšala. Da će da cveta. Onda se pojavio neko ko je završio te papire, umesto da se zahvali, ona udara kontru. I dalje je u tom nekom tripu zbog mene - dodao je Dejan.

Detaljnije u nastavku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading