ZBOG MRKINE BOLESTI IM PROPALI PLANOVI: Dirljiva poruka Ane Bekute za političara RAZARA DUŠU, pevačica se raspada od TUGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva poruka Ane Bekute za njenog voljenog Milutina Mrkonjića Mrku dira u srce.

ZBOG MRKINE BOLESTI IM PROPALI PLANOVI: Dirljiva poruka Ane Bekute za političara RAZARA DUŠU, pevačica se raspada od TUGE! (FOTO)

Foto: instagram.com

Dok Ana Bekuta proživljala živi pakao zbog zdravstvenog stanja njenog voljenog Milutina Mrkonjića Mrke koji se nalazi na kardio vaskularnoj klinici u Beogradu, isplivala je fotografija njih dvje sa vrlo emotivnom i dirljivom porukom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Naime, Ana i Mrka su ljubavnu romansu započeli pre devet godina, a zajednički život su smestili u ljubavnom gnezdu u srcu Vračara. Stan an Vračaru postao je trenutno Anin zamak bola, budući da ne izlazi iz njega i da se stalno moli Bogu za Mrkino zdravlje. 

Ana i Mrka su uspeli da devet godina ljubavi sačuvaju daleko od skandala, iako se spekulisalo o njihovom raskidu, da im ne cvetaju ruže, a oni su prebrodili sve turbulencije i opstali zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Kako se pevačica oseća izuzetno loše, utehu pronalazi u uspomenama sa Mrkom, tako da je objavila pre 7 nedelja fotografiju sa njenim partnernom, a kroz opis otkrila kakve su planove imali za predstojeću hladnu zimsku idilu. 

- O, pa evo ide jesen. Pod hitno vadite tople pokrivače iz ormara, pod hitno tražite dobre serije, pod hitno se, ali baš pod hitno, ludo zaljubite - napisala je Bekuta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vau

19.11.2021 19:39

Koliko ljudi samo umre dok ceka na operaciju srca,a ovog primili odmah preko reda.

Odgovori 52 8
Sps

19.11.2021 22:23

@Vau - Neko je povlascen a običan čovek nije

Odgovori 28 6
Zoran

20.11.2021 05:40

Mlad je on oporavice se.

Ivana

20.11.2021 05:50

Najveci skandal je sto covek ima zakonitu suprugu.........