NENAD ALEKSIĆ ŠA PROGOVORIO O VEZI TOMOVIĆA I IVANE: Reper otkrio kako se oseća zbog bivše supruge, reči će je ZABOLETI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša oglasio se za domaće medije povodom romanse Ivane Aleksić i Vladimira Tomovića.

NENAD ALEKSIĆ ŠA PROGOVORIO O VEZI TOMOVIĆA I IVANE: Reper otkrio kako se oseća zbog bivše supruge, reči će je ZABOLETI! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stok, Instagram

Vladimir Tomović, Ivana, Nenad Aleksić Ša

 

Bivši zadrugar Vladimir Tomović potvrdio je njegovu vezu sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša Ivanom Aleksić. I ranije se sprekulisalo da je Tomović uspeo da osvoji Ivanu, jer je iskoristio momenat da joj se približi, nakon što je izašao iz rijalitija. 

Poznato je da je Ša prevario svoju suprugu sa Tarom Simov, zbog čega ga je većina zadrugara osudilo, između ostalog i Tomović, koji ga nije štedeo tada na rečima. Međutim, kako je vreme prolazilo, Ivana i Tomović bili su sve intimniji, a onda je osvanula njihova fotografija na njegovom Instagram profilu koja je napravila potpuni haos na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: printscreen

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović Instagram

 

- Zamisli šta mi reče prijatelj... Želim da me žena gleda kao što Ivana gleda tebe - napisao je Vlada i tagovao Aleksićku, a ona je odmah podelila istu fogotafiju na svoj stori i dodala srce, te su mnogi pomislili da su na ovaj način ozvaničili svoju vezu.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/Vladimir Tomović

Ivana Aleksić i Vladimir Tomović

 

Tim povodom se oglasio i Nenad Aleksić Ša, koji je nedavno objavio svoju novu pesmu ,,O joj", koja je izuzetno dobro prošla kod publike. Ša je istakao da ga ne zanima veza njegove bivše supruge

- Reći ću ti onako po narodski, mene zabole ku*ac i za Ivanu i za Tomovića. Ne zanimaju me ni za tri života. To je onako narodski i od srca, zabole me ku*ac za to. Iskreno. Ne zanimaju me, kao da pričam o nekome koga ne poznajem - izjavio je Ša za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

17.11.2021 18:54

Boze sto je lepo vaspitan ovaj reper, kad te nesto boli ides kod cika doce