NE ZANIMA GA DALILA: Dejan se totalno opustio, pa odigrao VRELI PLES sa Nevenu, Dragojevićka SVE GLEDALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.11.2021

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se totoalno opustio i igrao sa Nevenom.

NE ZANIMA GA DALILA:  Dejan se totalno opustio, pa odigrao VRELI PLES sa Nevenu, Dragojevićka SVE GLEDALA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević je nakon razgovora sa Tarom Simov krenuo da pleše sa Nevenom Savić. Naime on je došao u Dubiozu i video Nevenu, prišao joj i zagrlio je, pa krenuo da igra sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Nevena Savić

U jednom mometnu njih je uočila Dalila koja ih je gledala kroz prozor kako igraju, ali Dejan nije mario za to pa se čak još više pribio Neveni.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

17.11.2021 15:44

Dalila kod Colaka i Mateje opetbpokaza da je ulicarka. Glumata histeriju, pravi drsmsturgiju, lazno patetise. Kada je provaljena da zelibda napravi dublji jaz izmedjz Dejana i Cara ona se koristi recnikom koji neprimeren ulicarima, nspada i tuce Dejana. Ispada da ga je tukla i u braku. Sada mu i preti. Dalila napoljw jer joj nije prvi putvds UDARA DEJANA a samarala je i Cara. Zasto Veliki sef tolerise Dalilino fizicko nasilje? Ljubomorna ulicarka je ljubomorna na Dejanov uspeh, a povredjena sto je ostavio ljubavnik i sto je narod osudio za preljubu. Spocitava kako je oblacila, hranila Dejana . Po ko joj drzao svecu da je to istina ? Lazara. Manipulatorka. Amoralna. Zla. Osvetoljubiva....Zlo od zene. Ko su joj sve prijateljice, govori o njoj samoj.