ŽELIM DA ME ŽENA GLEDA KAO ŠTO IVANA GLEDA TEBE: Prijatelj Vladimra Tomovića UKAZAO na ZALJUBLJENOST njega i Ivane Aleksić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.11.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je objavio na svom Instagram profilu, fotografiju sa Ivanom Aleksić i jako zanimljivom rečenicom njoj upućenom.

ŽELIM DA ME ŽENA GLEDA KAO ŠTO IVANA GLEDA TEBE: Prijatelj Vladimra Tomovića UKAZAO na ZALJUBLJENOST njega i Ivane Aleksić! (FOTO)

Foto: instagram.com/_ivv_, E-Stock

Bivši stanovnik Bele kuće, kontroverzni zadrugar, Vladimir Tomović i van "Zadruge" podiže veliku prašinu.

Vladimira često spominju zadrugari, neki pozitivno neki negativno ali o njemu se svakako priča kao da je idalje na imanju Velikog šefa.

Republika

Foto: instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović

Tomović je poznat i po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, gde bez dlake na jeziku komentariše dešavanja unutar kuće.

Spekulisalo se o njegovom odnosu sa bivšom ženom Nenada Aleksića Sha, Ivanom Aleksić, kojoj je bio velika podrška tokom prošle sezone "Zadruge", gde ju je sad već bivši muž Sha javno prevario i ostavio, ali osim toga joj je upućivao i razne uvrede, zbog čega je Vladimir stao u njenu zaštitu.

Ovog puta, Tomović je iznova iznenadio svoje pratiovce na društvenoj mreži Instagram, i objavio fotografiju sa Ivanom, ispod koje je pisalo:

- Zamisli šta mi reče prijatelj.. Želim da me žena gleda, kao što Ivana gleda tebe.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/Vladimir Tomović

Vladimir Tomović sa Ivanom Aleksić

Bivši zadrugar nam je tom objavom samo iznova zagolicao maštu i ostavi nam na razmišljanje da li su Vladimir i Ivana zapravo postali i ljubavni partneri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading