Raskrinkavanje "U minskom polju" Nova emisija portala Republika.rs: Otkriva sve tajne zadrugara!

Autor:

Zadruga

11.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšu zadrugarku koja je stalno u žiži interesovanja Minu Vrbaški odsad ćete moći gledati kao voditeljku u emisiji "U minskom polju", koja će se emitovati četvrtkom na portalu Republika.rs, gde će Mina otkrivati sve tajne učesnika najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga".

Republika

Foto: printscreen

Mina Vrbaški

 

Vrbaški je jedna od retkih zadrugarki koja je kroz rijaliti-programe pokazala da nema dlake na jeziku, te da joj nije problem da se suprotstavi najjačim igračima, ali i udari gde treba i kada treba, dok, uz sve to, zanosno koketira pred kamerom. Tako će biti i u njenom "minskom polju".

- U emisiji ćete videti eksplicitne fotografije učesnika rijalitija, njihove, dosad neobjavljene, video snimke, strogo čuvane tajne. S uvek jednim kecom viška u rukavu trudiću se da raskrinkam svakog zadrugara koji se nađe u mom "minskom polju". Ne smem previše da otkrivam detalje emisije, ali mogu da kažem da takav format još niste videli, a mnoge će da zaboli glava već nakon prvog emitovanja. Materijala, snimaka, fotografija imam napretek, tajni pogotovo i svakim danom arhiva je sve veća, tako da mogu samo da kažem: "Očekujte neočekivano i dosad neviđeno" - rekla je Mina Vrbaški za Srpski telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

 

Bivša takmičarka tvrdi da se na ovaj korak odlučila jer će za sve što bude rekla imati dokaze, dok zadrugari s kojima je u svađi nju prozivaju bez ijednog argumenta.

- Dok sam bila u rijalitiju, ali i posle, kada sam izašla, mnogi su pokušavali da me napadnu. Međutim, niko nije imao dokaze za ono što priča. Svi su samo mogli da laju. S druge strane, ja ne pričam ništa napamet. Imam crno na belo sve o čemu ću da govorim kroz emisije, tako da je to glavna razlika. Još jedna prednost koju imam u odnosu na ostale zadrugare jeste ta što sam jedina ustala i iskreno govorila o svakoj greški koju sam u životu napravila. Sve sam priznala, nisam glumila sveticu, a devojke u rijalitiju misle da su bezgrešne - rekla je Mina i dodala:

- Ne plašim se da će neko da mi se sveti posle emisije. Hrabra sam i ne bih se hvatala ukoštac kad bih bila kukavica.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

Rani radovi "čedne" Milice

 

 

Zadrugarka Milica Veselinović dospela je u žižu interesovanja javnosti zbog romanse s Mensurom Ajdarpašićem u rijalitiju "Zadruga 5", a njegova nekadašnja partnerka Mina Vrbaški prvo je rešila nju da raskrinka! Mina je rekla da ima dokaze o "ranim radovima" Veselinovićeve, pa je pokazala u telefonu snimak na kom se vidi kako se Milica u gaćama fotografiše na krevetu i šalje muškarcima provokativne slike. Milica se na jednom od klipova dodiruje po grudima, pa video izgleda kao da je postavljen na porno-sajt.

- Milica je mlada dama koja glumi dobricu, a, u stvari, ima drugo lice. Na snimcima možete da vidite kako se dodiruje po grudima. Od nje počinjem, nju prvo raskrinkavam, pa ćemo polako da pređemo i na ostale - rekla je Mina kroz smeh, pa nema sumnje da se sprema haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetlana Petrov

11.11.2021 20:50

Sada se sav neskolovani sljam preselio na medije kao voditelji..... odvratno

Zana

11.11.2021 21:35

Ko sve DANAS postaje voditelj ? VECINOM su to likovi bez potrebne skole za taj posao, koji imali burnu proslost ili burnu sadasnjosti... da oni pruzaju dokaze o nekom drugom sljamu? Za takve teme mogu biti zainteresovane samo mahaluse .