KARMA DOŠLA PO SVOJE! Dalila u nervnom rastrojstvu KRŠI I LOMI sve pred sobom, zadrugarka na ivici da PRESUDI SEBI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćne svađe sa švalerom, koja je rezultirala raskidom, Dalila Dragojević je doživela pomračpenje uma, te je lomila i pravila krš, gde je stigla.

Republika

Foto: printscreen

Dalila lomi sve pre sobom

Dalila Dragojević i Filip Car su u centru pažnje ovih dana u rijalitiju "Zadruga" zbog njihovog neobičnog odnosa, zbog kojeg je i brak Dragojevića dospeo u krizu, međutim cela ta ljubavna drama dovela je i do kraha poznatog rijaliti braka, alu ti nije bio kraj problemima poznate preljubnice Dalile.

Naime, odnos Cara i i dalje udate zadrugarke, već nekoiliko nedelja je u žiži interesovanja, a raskidi su sastavni deo njihove veze. Nakon jučerašnjeg raskida, Dalila je doživela nervno rastrojstvo, slično onom koje je doživljao njen supruug, gledajući je u ljubavnom zanosu sa Filipom.

Foto: printscreen

Dalila raskinula sa Carem

Dalila je sinoć potpuno slomljena nakon Carevih uvreda počela da pravi krš i lom, a zadrugari su pritrčali u pomoć, kad su videli da se pomahnitala Dragojevića stropoštala na zemlju. Kako je izgledao ovaj karambol, možete pogledati u snimku ispod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleks

09.11.2021 14:04

Lomi, glavu svoju slomila.

Vlada

09.11.2021 14:27

Dalila i Damir? Prodali brak po dogovoru. Posle se mire i sa parama vraćaju uBosnu.