SADA IM SE BRAK RASPADA, A OVAKO SU DEJAN I DALILA PRIČALI NA POČETKU ZADRUGE 5: Javne prevare, to su samo priče zarad rijalitija! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.11.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peta sezona rijalitija ”Zadruga” počela je burno, a definitivno će biti upamćena po krahu ljubavi Dejana i Dalile Dragojević, međutim, nekad je ovaj par vodio totalnu drugu politiku, ali očigledno da je ljubavni zanos Dalile, naveo da poznata zadrugarka, promeni mišljenje, kada su javne prevare u pitanju.

Republika

Foto: Republika.rs

Dalila i David na ulasku u Zadrugu 5

Dalila i Dejan Dragojević trenutno prolaze kroz bračnu krizu u "Zadruzi 5", budući da su se kod udate zadrugarke pojavile emocije prema Filipu Caru, oni su u braku već nekoliko godina, a Dalila je odlučila sve da baci u vodu zarad emocija prema Caru.

Peta sezona rijalitija ”Zadruga” počela je burno, a definitivno će biti upamćena po krahu ljubavi Dejana i Dalile Dragojević, koja je javno priznala emocije prema drugome, što je Dejana u potpunosti uništilo. Iako sada već iznose prljav veš svog braka, nije uvek sve bilo tako. 

Naime, samo pre nekoliko meseci, ovaj bračni par je na pitanje o braku, imao totalno drugačije viđenje i stav. 

- Kakav je vaš stav po pitanju javnih prevara? - glasilo je pitanje od novinara.

- Da mislim da javne prevare nisu ravnomerne osuđenje, dosta njih je bilo pošteđene, dosta je bilo onih koji su varali partnere. Meni je presmešno napraviti priču zarad rijalitija - rekli su Dalila i Dejan, da bi samo nakon nekoliko meseci rijalitija promenili ploću. Detaljnije možete pogledati u prilogu iznad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladan

07.11.2021 07:55

Sve je gluma i dogovor. Besprizorni za pare rade sve. Svingeri takodje. Oni misle da su gledaoci glupi. Oni su dužni Pinku 100.000 evra zbog bežanja iz Zadruge. Dejan pobednike i dug im se oprašta.

Blagoje

07.11.2021 10:46

Dejan ne planira da se vrati da živi tamo gde je i živeo pre ženidbe. Znači vraća se sa Dalilom u njihovu kuću uz prethodno pomirenje. Kako je nisko pao. Dao svoju suprugu drugome u krevet za pare. Znači prodao je, ali po njenoj ideji i nagovoru.