SLEDI KRAH SREĆI PRELJUBNIČKOG PARA!? Dalila brutalno ponizila Filipa Cara pred svima, nije mogla više da izdrži i sasula mu sve u lice!

Autor:

Zadruga

06.11.2021

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi problemi u ljubavnom gnezdu Dalile i Cara su počeli da naviru, te je Dalila danas naočigled svih sasula sve Filipu Caru u lice.

Republika

Foto: printscreen

Dalila ponizila Filipa Cara

Kontroverzni rijaliti zadrugar Filip Car napravio je opštu pometnju u rijalitiju ,,Zadruga 5", kada je odlučio da uplovi u aferu sa Dalilom Dragojević, koja je javno osramotila svog supruga Dejana Dragojevića, nakon toga njihov brak je doživeo krah, a da stvar bude gora oni više ne mare za to što dele isti prostor sa Dejanom, već emocije iskazuju na svakom kutku velepnog imanja, ali i pored ogromne strasti, prvi problemi u ljubavnom gnezdu su počeli da naviru.

Naime, zadrugari glasaju za najiritantniju osobu u Beloj kući, a Dalila Dragojević šokirala je sve kada je izabrala svog dečka Filipa Cara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Filip se posvađali

 

- Po meni može da bude iritantan osoba ona koja mi znači u životu i koja me istera iz takta. Ja ću ovaj svoj glas dati Filipu Caru. On je meni u svim ovim danima uz mene... Sve što se dešava mene iritira, jedno priča meniii, drugo za stolom. Meni zameri kad ustanem da nešto upakujem, pa mi kaže da on to ne može više da sluša. Nemoj da zameriš meni nešto što ne zameriš sebi. Ima tu osoba koja me nerviraju, ali je iritacija nešto totalno drugo - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading