NISMO ZNALI DA ĆE SE OŽENITI DALILOM: David otkrio detalje iz odnosa sa Dejanom, pa priznao da mu je srce slomljeno zbog njega!

Autor:

Zadruga

06.11.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je svom bratu pružio podršku nakon javne prevare koju mu je priredila Dalila. Neretko ovaj bivši zadrugar ulaže sve napore, da preljubnicu stavi na srub srama, što je uradio i ovog puta, kada je priznao da njegova porodica, nikad nije prihvatala Dalilu za snajku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

David Dragojević pružio podršku bratu

David Dragojević redovno komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući, pa je tako sada otkrio, nove šokantne detalje i odnosa Dalile i njegovog brata.

Naime, on ne krije koliko mu je teško zbog situacije u kojoj se našao njegov brat Dejan nakon što ga je supruga Dalila prevarila u "Zadruzi", te je sada odlučio da razveže jezik o Dalili i priznao, da porodica nije nikad znala da će se on oženiti s njom.

Foto: printscreen

Dejan Dragojević slomljen nakon javne prevare

- Svi znaju kakav je Dejan. Ali eto. Ja sam prvi provalio kakva je ona. Nismo ni znali da će se on ženiti. Bio sam na moru kada su mi javili da se Dejan oženio. Niko nije znao od nas, ona je samo rekla svojoj porodici i novinarima. Dejan je tada imao 21 godinu. Uvek je imao sjajne djevojke - rekao je Dejanov brat David.

Iako nisu bili u dobrim odnosima, nakon poniženja koje je Dejan doživio, David je spreman da pređe preko svega kako bi bio uz svog brata.

- Krvnički je voleo Dalilu, ali eto. Volim ga, kada god pričam o tome, suze mi krenu na oči. Volim ga - rekao je Dragojević u serijali "Đir sa Memom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading