DEJAN UHVATIO DALILU I CARA U AKCIJI! Supruga preljubnica se nije ni OKRENULA, a Filip uradio nešto NEOČEKIVANO!

Autor: Republika

Zadruga

03.11.2021

20:55

Da stvar bude još gora, Dalila se više ni ne trudi da sakrije emocije prema svom novom dečku, čak ni pred suprugom, a danas su razmenjivali nežnosti naočigled supruga.

youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car u akciji

Dalila Dragojević, trenutno prolazi kroz epicentar skandala, nakon što je svog i dalje zakonitog supruga ostavila pred milionskim auditorijumom i uplovila u vatrenu romansu sa opasnim momkom Filipom Carem, međutim, da stvar bude još gora, ona se više ni ne trudi da sakrije emocije prema svom novom dečku, čak ni pred suprugom, a danas su čak otišli i korak dalje u svom preljubničkom poduhvatu, te se naočigled supruga dohvatili.

printscreen

Dejan uhvatio Dalilu i Filipa

Dalila Dragojević i Filip Car su ležali na krevetu na kojem je ona spavala sa suprugom Dejanom, pre nego što je ušla u vezu sa Filipom. 

printscreen

Car i Dalila u akciji

Dejan uhvatio Cara i Dalilu!

U jednom momentu je Dejan izašao iz gardarobera, i prošao pored njih dvoje, ali ih nije pogledao. Međutim Car je odmerio Dejana od glave do pete, ovaj potez naišao je na čuđenje kod mnogih vernih pratioca popularnog rijaliti programa, a sama činjenica da se suprug nije ni okrenuo svedoči o tome da je suprug totalno preboleo preljubnicu.

Komentari (0)

Loading