DEJAN UHVATIO DALILU I CARA U AKCIJI! Supruga preljubnica se nije ni OKRENULA, a Filip uradio nešto NEOČEKIVANO!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da stvar bude još gora, Dalila se više ni ne trudi da sakrije emocije prema svom novom dečku, čak ni pred suprugom, a danas su razmenjivali nežnosti naočigled supruga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Car u akciji

Dalila Dragojević, trenutno prolazi kroz epicentar skandala, nakon što je svog i dalje zakonitog supruga ostavila pred milionskim auditorijumom i uplovila u vatrenu romansu sa opasnim momkom Filipom Carem, međutim, da stvar bude još gora, ona se više ni ne trudi da sakrije emocije prema svom novom dečku, čak ni pred suprugom, a danas su čak otišli i korak dalje u svom preljubničkom poduhvatu, te se naočigled supruga dohvatili.

Foto: printscreen

Dejan uhvatio Dalilu i Filipa

Dalila Dragojević i Filip Car su ležali na krevetu na kojem je ona spavala sa suprugom Dejanom, pre nego što je ušla u vezu sa Filipom. 

Republika

Foto: printscreen

Car i Dalila u akciji

Dejan uhvatio Cara i Dalilu!

U jednom momentu je Dejan izašao iz gardarobera, i prošao pored njih dvoje, ali ih nije pogledao. Međutim Car je odmerio Dejana od glave do pete, ovaj potez naišao je na čuđenje kod mnogih vernih pratioca popularnog rijaliti programa, a sama činjenica da se suprug nije ni okrenuo svedoči o tome da je suprug totalno preboleo preljubnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading