BIVŠA ZADRUGARKA SE OPROSTILA OD SINA POTRESNIM REČIMA: Jelenu Batos BOL razvaljuje, suza suzu stiže! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.11.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos bivša zadrugarka oprostila se od svog sina, a potresne reči će vas odzvanjati u glavi!

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Batos Zadruga

 

Bivša zadrugarka Jelena Batos objavila je potresan status na Instagram profilu da je njen ju je njen sin zauvek napustio. Naime, Jelena iza sebe već ima jednu emotivnu vezu, iz koje se rodio njen naslednik, a sada ju je on napustio. Zapravo, Jelena se oprostila od sina preko Instagrama, a potom objasnila da je to uradila jer joj je on tražio da krene sa biološkim ocem u drugi grad, koji je po svemu sudeći poprilično udaljen.

Jelena je na Instagramu podelila sa pratiocima ove tužne i potresne reči, a potom je objavila nekoliko emotivnih kadrova sa sinom, koji su sve naterala na oči.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Batos Zadruga 4

 

- Kada suza više nema, a bol i dalje traje... Kada shvatiš da te dobrota koštala... Otac mog prvog deteta se odlučio da se seli u drugi grad, daleko, predaleko... ,,Mama, odobri i potpiši da smem da idem sa tatom, ti si jaka, on nije jak, on je sam, ti nisi... Dolaziću ti svakog vikenda, žao mi ga, neću da bude sam, a ti si jaka kao Supermen“. Sine samo da si ti meni srećan, a majka će svoju bol nositi na grudima dok god se ne predomisliš. Nadam se da će to biti ubrzo... Jer ova bol postaje sve teža, a ti još nisi ni otišao... – napisala je emotivno Jelena.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Batos se oprostila od sina

 

Poznato je da je Jelena izuzetno vezana za sinove, te da je uspela toliko jako da ih sačuva od medija, ali sada su joj sve lađe potonule. Jelena se trenutno nalazi u teškoj situaciji, a da li će uspeti da se izbori sa bolom, ostaje nam da vidimo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading